Ţie ce-ţi place?

Am citit povestea asta de 4 ori şi mă gândeam să o recomand într-un moment mai bun- pentru că e deosebită. Cred că acum e cel mai potrivit, pe mine m-a făcut să nu renunţ la blog, poate te convinge şi pe tine de ceva. Citeşte ➡ Povestea băieţelului căruia îi plăcea să deseneze.

5 thoughts on “Ţie ce-ţi place?

  1. E trista povestea!! Câtă manipulare, încă din copilarie. Simbolul uciderii imaginatiei si gandirii libere. Vivat blogosfera! Aici ne putem scrie sufletul in legea fiecaruia.

  2. Iti multumesc fructule pentru ca ai impartit aceasta poveste cu noi…Din pacate ma regasesc in ea,imi placea desenul si limbile straine si istoria si ai mei m au pus sa dau la un liceu mate-fizica…nici acum nu inteleg fizica.::D

  3. Spre fericirea mea,fac exact ce imi place,am avut noroc de niste parinti care m-au sustinut sa fac ceea ce imi place.Nu e nimic mai important in viata decat sa faci ce iti place,cand lucrezi cu placere,trece foarte repede timpul.Pot sa spun ca sunt fericit facand ce imi place,iar copii mei vor alege ei ce le place sa faca,nu ii voi obliga sa faca altceva decat ce le place.(inca nu am copii,dar vreau sa schimb mentalitatea asta comunista,ca trebuie sa faci bani)

  4. Da, o stiam, o am chiar programata sa apara pe blog, la rubrica Povestioara de vineri. E foarte frumoasa si de cate ori o citesc, imi propun sa nu las sa moara copilul din mine.

Împarte o felie de grapefruit :)