Reguli&Contact

Am creat pagina pentru a va specifica care sunt regulile mele de fruct wordpressian. De asemenea, aici imi puteti spune orice altceva ce nu are legatura cu ceea ce postez  sau cu celelalte 2 pagini: About Grapefruits si Bookblog.

Pentru contact ma gasiti la adresa de email: sweet_grapefruits@yahoo.com
Mentionez ca nu stau pe messenger la aceasta adresa, raspund doar mailurilor legate de blog.

1. Sunt de acord sa fac schimb de link-uri cu persoanele care au de gand sa ma citeasca si sa fie prezente pe blog, ceea ce imi va da ocazia sa fac la fel. Nu ma intereseaza un schimb de link daca e sa iti adaug adresa in lista si sa nu mai auzim unul de celalalt. Nu cred ca acesta e scopul unui astfel de schimb.

2. Posturile scrise de mine personal, la fel si pozele sunt cu drepturi de autor. Adica, as dori sa precizati de unde le-ati preluat. La fel fac si eu. Posturile care nu sunt scrise de mine si nu au sursa, sunt preluate din surse personale: primite prin mail, messenger sau din auzite.

3. Imi rezerv dreptul de a da sau nu accept la anumite comentarii. De asemenea de a modifica anumite mesaje, bineinteles fara a le schimba semnificatia initiala.

4. Pentru cei ce imi viziteaza blogul si nu sunt bloggeri la randul lor, vreau sa la spun ca se pot  inregistra si imi pot lasa comentarii.

5. Comentariile sa fie lasate la tema postului scris de mine si sa nu fie cu ofense la ceea ce  au comentat alte persoane anterior. Puteti sa va spuneti parerea si fara sa jigniti. Nu toata lumea are acelasi nivel de experienta/cultura/religie si educatie

6. Posturile mele nu trebuie sa fie neaparat litera de lege. Sunt doar parerile mele personale. Pot sa gresesc, pot chiar sa nu am dreptate.


182 thoughts on “Reguli&Contact

  1. foarte interesant, imi place cum si ca abordezi subiecte diferite si nu ai, ca majoritatea, un tipar anume de scris.
    desi nu ma pasioneaza “sportul”, link exchange?:-?:d

  2. mobscene, nu rade…eu inca sunt in stare de soc…sincer 😐 Nu m-am gandit niciodata ca mi s-ar putea intampla asa ceva…sa fiu urmarita si…zbarr

  3. off grapes 😦 Chiar asa de frica iti e? Dk i-a placut omului cum scrii :-?? doar nu era un stalker, nuh? btw un twitter ai:D

  4. cum sa nu ma sperii daca omu’ zice ca m-a urmarit la facultate, iar asta fara sa stiu eu 😐 pana la urma nu scriu chiar atat de fantastic incat sa fie nevoie sa ma urmaresti si sa intrebi de mine, iti place, citesti, te limitezi la asta.
    @laur, ce twitter?

  5. that’s right. dar poate sunt oameni care cred k scrii fantastic. dunno. intrebarea era daca ai un twitter account;) da n-o mai speriati fratilor, doar e fata.

  6. nu stiu daca am twitter account 🙂 parca nu mi-am facut, desi au fost persoane care au zis ca m-au urmarit de acolo :-??
    Intr-adevar, mobscene, putea sa ceara un id ceva ca sa vb cu mine, nu sa ma urmareasca si dupa aia sa-mi spuna: stii, te urmaresc de cateva luni, dar nu sunt obsedat…stiu doar ca esti timida si iti urmaresc fiecare pas pe strada :|:|:|:|

    • CE ID sa mai ceara? Daca te-a urmarit inseamna ca era in apropierea ta – n-avea decat sa se apropie, sa te salute si sa iti explice ce avea de spus, fata-in-fata…

      • P.S. Da’ DE UNDE a stiut pe cine sa urmareasca? De unde stia ca PE TINE te urmareste? Ti-ai facut publice pe blog datele de identificare (nume complet, adresa etc)?

  7. sa lasam fata sa se linisteasca. btw dk ai trecut pe la mine si ai gasit ceva interesant feel free to comment.

  8. Raducule, intr-adevar, poate fi o coincidenta sa fi intrebat pe cineva care ma cunoaste, plus ca facultatea noastra nu e imensa…dar…am ramas asa, vorbesti de parca as fi nu stiu ce personalitate. Poate daca cereai id-ul ti-l dadeam, sau cel putin puteai sa comentezi pe blog. Nu mi-am facut blogul pentru a mari lista de messenger, se poate comunica cu mine si prin intermediul blogului. Asa cum, mobscene, de exemplu, nu mi-a cerut id-ul, desi ne cunoastem inca de la inceputul blogului, plus ca avem un prieten comun. Dar sa ma observi, sa ma urmaresti…mi se pare deplasat, sincer.
    Faptul ca am iubit nu-mi limiteaza libertatea de a comunica cu alte persoane, ideea e ca imi aleg bine persoanele cu care cred ca am ce discuta. 😉

    • Ai sters de pe-aici unele comentarii? Nu prea inteleg felul in care decurg (se succed) comentariile.

  9. @ grapes: ;)) nu stiam ca scrii si pe justbeam. dragut. voiam sa-ti zic ceva in legatura cu ei, care cred k ti-ar placea;)) just mail me:D

  10. Te-ai gandit sa iti faci o adresa de mail pe care sa o ai special pentru cei de pe blog? Pentru ca poate sunt persoane care nu vor sa scrie un comentariu care sa devina public, insa care vor sa te intrebe/ sa afle ceva. Am si eu trei intrebari sa-ti pun, nu sunt deloc personale, sunt niste intrebari despre niste setari carora nu reusesc sa le dau de cap. Daca vrei, da-mi te rog un mail cu mailul tau:)) si promit ca nu o sa-ti rapesc mult timp. Daca nu, zi-mi si o sa scriu aici, ce sa fac acuma:))

  11. Hehe saru’ mana, m-ai pus in blogroll. Numa’ ca te trag a doua oara de urechiuse si iti cer un miel; mi-ai mancat o litera, esti la dieta?:P “hubba bubba0o [pompilia]” ai uitat un B:p

  12. HubbaBubbabOo imi cer scuze pentru greseala 🙂
    Cat despre mail, ti-am zis deja, prefer sa am o relatie strict de blog. Eventual daca e nevoie de mai mult, pot face asa ca tine si daca cred eu de cuviinta, pot trimite un mail.

  13. Hy!
    Daca ai vrea sa facem schimb de linkuri.
    Stiu ca blogul meu este foooooarte la inceput si nu este nicio problema daca nu accepti.
    ^___^

  14. Eu deja te-am bagat in blogroll, nu e o problema pentru mine si nu ma intereseaza daca scrii de 10 ani sau de o zi. Iti urez bafta la scris si un blog cat mai mult accesat.
    Eu am bagat in lista link-uri care mi-au placut fara sa cer schimb de link sau am fost bagata in blogroll fara sa mi se ceara acelasi lucru. Nu sunt mare blogger ca sa imi limitez lista de prieteni asa cum o fac altii. So, bine ai venit 🙂

    • Daca nu precizezi ca este vorba despre prieteni VIRTUALI atunci acest comentariu se contrazice cu cel de mai sus destinat unui anume Raducu.

  15. Buna ziua,

    Numele meu este Larisa Elena si doresc sa inchei un parteneriat cu site-ul dumneavoastra: grapefruits.wordpress.com .
    Parteneriatul consta in plasarea unui link pe site-ul dumneavoastra catre siteul jocuri.freefun.ro, iar noi va plasam un link catre siteul dvs pe unul din siteurile noastre: eminiclips.com, topbancuri.ilive.ro, miniclip.lx.ro

    In cazul in care sunteti de acord cu acest parteneriat, astept un e-mail cu linkul dvs., linkul catre pagina unde ati plasat linkul nostru si siteul pe care doriti sa va punem noi linkul.

    Linkul nostru

    Titlu: Jocuri
    Url: http://www.jocuri.freefun.ro
    Cod html: Jocuri

    Astept un raspuns,

    Multumesc!

  16. nici nu stiu cum sa incep … dar vreau sa invatz si io in mare parte limba rusa si as avea nevoie de un indrumator ….. mia placut foarte mult ceam gasit pe aici si sa speram k reusesc ;;)

  17. de regula as vrea un indiciu unde gasesc cuvintele cu traducere si cum se citesc ca pe blogul acesta vam poopat si astept si eu un rasp …… dak puteti intrati pe messenger manyakr@yahoo.com pt a ma ajuta si pe mine va multumesc

  18. fain blog, tot in septembrie 2008 m-am apucat si eu de blog, arunca-ti te rog un ochi si pe al meu blog si daca iti place poate facem un schimb de link, merci.

  19. Mace, Analfabetul: o sa va multumesc in primul rand pt adaugarea in blogroll, o sa rog pe ceilalti sa ma anunte cand doresc schimb de link, pt ca de cele mai multe ori uit 😦

    Tare Radu, a dat bir cu fugitii 🙂

  20. hubba, de ce nu incerci sa folosesti google analytics? eu m-am indragostit de ce rapoarte imi scoate…grapefruits stie….sunt addicted :D… plus ca poti sa stii exact daca esti “facuta” de wordpreshi 🙂

  21. Should I go or should I stay?
    Sunt geloasa, dar nu foarte (ca nu sunt inca in blogrollul tau – dar la cat e de mare, which would be the difference? :P). Imi placi si de-aia te citesc.

    Nu ma pot abtine sa nu zic ceva de commentul lui @radu: mi se pare stupid ce faci sau zici ca faci! Pe mine m-ai fi bagat in sperieti cu chestia asta, chiar daca e, poate, o gluma proasta!

  22. Niste de reguli de bun simt. Interesanta pagina aceasta si poate fac si eu una pe viitor, cine stie 😉 Faza cu id-ul de messenger, sa sti ca mi-ar place sa comunicm si pe mess`. Id-ul meu este rebusulvietii.

    Take care !

  23. Draga domnisoara,

    scriu acest mesaj in semn de apreciere. Nu mi s-a mai intamplat de multa vreme sa-mi placa un om atat de mult la prima citire.
    Nu stiu cat e sinceritate, cat e cautat textul sau cat e pur si simplu talent sau frumusete interioara.
    Mi-a placut ce-am citit ( 2-3 pagini am citit, ca deja mi-e somn) (probabil au mai spus-o si altii inaintea mea) si, desi rasfoiesc zilnic mai multe bloguri, unele doar pt ca sunt amuzante, doar acum am simtit nevoia sa las cateva randuri.
    Voi reveni cu siguranta pentru ca ce scrii tu ma determina sa-mi revizuiesc niste directii in viata ( cat dramatism!) si sa iau niste hotarari pe care le tot aman, si toate astea in mod natural.
    Multumesc pt ca te-ai apucat de scris.

    Spor la vitaminizat!

  24. Aurora: mi s-a zburlit parul cand am citit mesajul tau, in sensul bun 🙂

    S-a facut pielea ca de gaina! Of, ce ma fac eu cu oamenii ca voi? Pentru mine e atat de usor sa scriu incat apreceierile si laudele voastre mi se par prea mult.
    Iti multumesc pentru tot ce ai spus. Sper totusi sa nu te fi influientat intr-un sens negativ, aveam un post in care spuneam ca fiecare din noi trebuie sa actioneze cum il taie mintea, astfel incat sa regrete greseala lui si nu sfatul altuia.
    Te mai astept neaparat pe blog, dar pentru asta trebuie sa scriu frumos, nu-i asa?

    Noapte buna!

  25. @Cami: opps, scuze, dar am avut impresia ca te-am adaugat in blogroll inca de cand am vazut ca ma ai tu in lista, probabil am omis. Acum sigur esti acolo :*

    Nu te-am uitat, chiar ieri am fost pe la tine, n-ai vazut urmele de grapefruits de pe fatza de masa? 😆

  26. am si eu o mare intrebare :”>
    abia mi.am facut aparitia pe aici..si nu stiu cum sa bag lumea la blogroll 😀 :”>
    ma poti ajuta? te rog 😀

  27. salut! imi place mult blogul tau (mai ales felul tau de a “vedea” lumea) si ma intrebam daca vrei sa facem vreun schimb de link-uri sau bannere.trimite-mi raspuns pe blog la mine sau pe mail.Multumesc!

  28. multumesc pentru ca ai acceptat, pe mine poti sa ma treci My life in few words :-*, bye

  29. inca ceva:D…am vazut la mai multi emblema cu LBD si as vrea si eu sa fac parte, dar dupa cum stii un alt membru trebuie sa ma “nominalizeze”…asa ca, ma intrebam nu ai putea sa o faci tu?:)

  30. Paul, am pus intrebarea asta deja pe blogul Ligii legat si de alte persoane si nu mi-a raspuns inca nimeni. Cand aflu ceva, te tin la curent.

  31. Nu stiu cand ai schimbat citatul, in “Să îţi urmezi viaţa după părerile altora nu este decât o sclavie. – Lawana Blackwell”,dar sunt de acord,l-am avut la citatul de Joi 🙂

  32. HellBoy: am vrut să te adaug în listă, dar nu merge. Mai ai blogul?

    Madalina: ai un blog foarte dragutz, te pun in lista mea.

    Apropo, cu “rezolvatul”, daca erai barbat, imi faceai necaz in casa 😆

    Multumesc!

  33. Felicitari! Nu stiu ce as putea sa mai spun si eu…decat ca imi place tare mult blogul tau, ca scrii foarte frumos, natural si emotionant de multe ori. Mult spor in continuare!

  34. Madalina: multumesc.multumesc 😆

    zozoleatza:merci pentru locsorul din blogroll-ul tau, te-amadaugat si eu

    artemis: multumesc mult, apreciez. Sper sa am despre ce scrie si in continuare.

  35. Sunt sigura ca de subiecte nu vei duce lipsa. Dupa cum ti-am mai spus, ai un stil deosebit. Tocmai de aceea te-am adaugat si in lista noastra de bloguri-
    http://www.laionica.net/
    Daca iti place ce gasesti pe blogul nostru, putem face un schimb de linkuri.
    O zi frumoasa si la cat mai multe articole!

  36. ///FJ13: ah, multumesc ca esti mereu vigilenta si ai grija sa notezi aici fiecare schimbare. Nu m.am gandit la asta, dar mi-ar prinde bine sa stiu asa, pe parcursul timpului cum mi.am schimbat starea blogului.

    eu iti multumesc!

    ///Artemis: asa cum am mai spus, eu nu fac selectie de bloguri, dar din cate am vazut, abordati teme diferite, un motiv in plus sa va adaug in lista mea.
    Multumesc pentru aprecieri si pentru faptul ca v-a placut grapefruits ca sa il adaugati in cosul vostru.

    Va urez si voua multe articole bune, interesante si care sa atraga, daca asta va doriti.

  37. 🙂 incerc sa fac o chestie cu varsatori:)
    treci, te rog, pe la mine pe pagina, si spune-mi ce parere ai;)

  38. Am vazut ca ai lasat un comentariu aici: http://izandrew.wordpress.com/2010/04/05/ce-inseamna-sa-fii-barbat-in-insulele-feroe/#comment-786 Am scris si eu o explicatie, daca vrei sa citesti. Pentru ca articolul e plin de inexactitati (doar e bazat peun mail de doi lei circulat pe net) si am incercat sa fac putina lumina. Nu este nicidecum vorba despre delfini, iar feroezii nu sunt niste bestii fara suflet. M-am gandit ca poate vrei sa citesti si reversul povestii. O zi buna iti doresc!

  39. Adela: cu intarziere, dar te-am adaugat deja in lista.

    Cami: nu am gasit articolul ala, trebuia sa imi lasi link.

    Maria: te.am adaugat deja in blogroll. O sa te rog sa imi modifici numele in Grapefruits. Multumesc.

    kaninusferoingus: dap, imi amintesc articolul, multumesc ca ai tinut sa imi spui despre poveste in continuare. E bine că vreai sa promovezi o informare corecta.

  40. Nu stiu daca comentariul e public, vad ca inca mai este in asteptare, dar povestea are doua fete si nu este adevarat nici pe departe ce scrie in articol.
    Uite, nu stiu daca il va aproba, ar ti-l redau mai jos:

    “Frumos peisaj…nu? Asa-i cå v-ati dori så stati måcar o zi acolo? …eu zic cå nu!”

    Ei bine eu locuiesc de … 8×365 = 2920 zile in insulele Feroe. Si este unul dintre celemai frumoase locuri de pe pamant. Aproape ireal de frumoase.Si totusi, se gasesc multi care sa improaste cu noroi. @Smiley_tgv, uite ca exista un om din Feroe care citeste si comentariul tau.

    Le cunosc limba, obiceiurile, traditiile si mentalitatea asa ca stiu despre ce vorbesc. Dar, sa incep cu inceputul.

    “Pentru unii a deveni bårbat inseamnå a trece de vîrsta de 18 ani ,a avea un loc de muncå sau a avea o familie….dar pentru cei din Insulele Feroe ,tinut autohton in cadrul Regatului Danemarcei ,så fii barbat inseamnå så omori un delfin in cadrul unei festivitåti la care participå intreaga comunitate.”

    1. Ceea ce se vede in poze este o specie mica de balene, denumita “pilot whales” care aduce cu un delfin, dar nu este. Delfinii nu traiesc in partea asta de lume, avand in vedere ca suntem foarte aproape de cercul polar si apele sunt prea reci pentru ei. Nu am vazut niciodata in cele 2900 de zile traite intre ei vreun delfin mort. Intr-adevar marea devine rosie, dar este absolut normal,nu exista o posibilitate de a le transport si transaintr-un abator, ca sa nu supere pe nimeni.

    2. Nimeni nu devine “barbat” omorand o balena. Sotul meu este feroez, nu a taiat in viata lui un animal, nemaivorbind de o balena (delfin nici atata), decat poate carnea ca sa o puna in tigaie. Asta nu il face mai putin barbat. Afirmatia este o absurditate strigatoare la cer!

    “Trist este faptul cå unii oameni (turisti) dau bani pentru a participa la aceastå måcelårie de delfini. ”

    3. Se dau bani cui? Credeti ca sta cineva la intrarea pe plaja si taie bilete? Imi pare rau, dar intreaga vanatoare se face doar pentru carne si alte parti ale balenei, care NU SE COMERCIALIZEAZA. Fiecare dintre cei care ajung acolo, primesc o anumita cota, de aceea sunt oameni pe maluri si nu pentru ca le place ceea ce vad sau pentru ca se duc sa faca galerie sau sa se distreze. Nimeni nu omoara cu sadism, nu tortureaza, chinuie si nimanui nu ii face o deosebita placere sa ucida.

    Exista o cota care limiteaza numarul de balene vanate in nordul Atlanticului: o are Islanda, o are Norvegia, o avem si noi. De aceea “nu se poate face nimic”, pentru ca nu este nimic ilegal. Ca fapt divers, insulele Feroe are cota si pentru balenele mari, Orca, pe care insa nu o folosesc, exact din respectul acela pentru natura pe care sunt acuzati ca nu il au.

    Nu este vorba de “importanta” traditiei, este vorba despre resursele de hrana. In Romania nu se stie nimic despre Feroe, nu se stie cat de scumpa e viata aici, nu se stie cate de limitate sunt sursele locale de hrana. Este usor de judecat o natiune mica care nu are cum riposta intregului val de ura creat de un mail neinformat si malitios. Daca nu as fi trait aici, probabil ca sieu asfi gandit la fel, dar nu pot sa nu reactionez in fata unor asemenea acuzatii eronate.

    Iti inteleg indignarea, dar gandeste-te cat de usor pot fi oamenii indusi in eroare si acorda o sansa si unor explicatii, zic eu, obiective.

    @Iz Andrew, eu nu as crede tot ceea ce primesc pe mail, pentru ca se vehiculeaza multe lucruri fara capatai, scrise special pentru a face rau. Iti ofer urmatorul site: http://www.whaling.fo E bine sa asculti si cealalta fata a povestii si, crede-ma,nu am niciun motiv sa acopar adevarul sau sa minte. Sunt romanca,in definitiv.

    PS. Apropo, se prind si rechini, daca nu stiai, ba mai sunt si exportati exact catre tarile alea care fac atata gat pentru balenele din Feroe.’

    Imi cer scuze daca amabuzat in vreun fel de spatiul de comentarii, dar nu am stiut unde sa scriu si m-am gandit ca aici ar fi celmai potrivit. O seara buna iti doresc!

  41. Ma bucur ca suprasimţurile mele nu ma inşeala:P Am simtit de la primele randuri citite ca esti Moldoveanca de-a noastra( nu conteaza de pe care parte a prutului) o fi devina poate mamaliga si lingura de lemn care imi amintesc de bunica:) imi place cum scrii si te-am adaugat la Blogroll,daca iti place http://www.umograf.com mi-ar parea bine sa ma adaugi si tu.Am sa mai trec pe aici.. 😉

  42. @Grapefruits, si eu iti multumesc ca mi-ai citit explicatiile. Mi se pare mult mai corect ca toti sa stie si cealalta fata a povestii, nu numai ce se vehiculeaza impotriva. O zi buna iti doresc!

    PS. Ai un blog interesant, chiar imi place ce citesc, ai mai castigat un cititor.

  43. Grapefruit-ule, te citesc de foarte mult timp și îmi place de tine atât ca persoană cât și ca bloggeriță… sau cel puțin îmi place omul ce l-ai conturat prin articolele de pe acest blog respectib blogul în sine.
    Vreau să îți fac o propunere (nu indiscretă 😀 ), un parteneriat între bloguri. Blogul meu este BogdanAnghelina.ro . Îmi place cum scrii și ceea ce scrii de aceea consider că ar fi ok acest lucru.
    Nu sunt un link exchange addicted iar asta se poate observa și în blogroll-ul meu care nu este unul extrem de numeros dar blogurile care merită un loc acolo merită deranjul.
    Aștept un răspuns, salutări !

  44. Bogdan> multumesc mult,nu pot decat sa ma bucur pentru laude. Bineinteles, nu cred ca am refuzat un schimb de link uri pana acum. Te treg imediat la blogroll.

  45. Saluut. E a 2-a cerere de link exchange pe care ti-o fac. Am avut niste probleme cu blogul atunci, dar au trecut ^^. In tot timpul asta te-am citit, dar am uitat de link exchange :)). Deci mai vrei sa facem ? Astept datele if u want :).

    nume: HellBoy’s Blog
    Link: http://hellboybl.info

  46. HellBoy> daca nu mi-ai lasat mesajul aici, sa stii ca s-ar putea sa fi uitat, pentru ca nu apuc sa citesc toate comentariile si sa si raspund la ele. De asta am si facut pagina cu REGULI, ca atunci cand arunc o vitamina pe aici, sa vad mesajele voastre.

    Te trec imediat! O sa am rugamintea sa ma treci Grapefruits

    Ema> cu o singura conditie, daca tot facem schimbul, chiar sa ne citim una pe cealalta. E ok?

  47. In primul rind vreau sa iti spun ca ai un blog superb,se vede ca scrii cu placere si sincer.Daca doresti poti sa ma adaugi in blogroll,eu la rindul meu o sa fac la fel.Sunt incepator,daca vezi o tema ce te intereseaza nu ezita sa scrii un comm.eu la rindul meu am sa fac la fel.Bafta in ceea ce faci.Voi citi blogul tau cu mare placere,ori de cite ori voi avea ocazia. Link direct catre blogul meu: http://bumfuzzle.iblogger.org/

  48. ce cool blog; tu chiar adevarata blogerritza, scrii zilnic ..

    mai vizitez si alte bloguri, insa nu toate post-urile sunt “aproape” de mine; ale tale insa sunt .. nu stiu … interesaante, funny .. sau sufletiste

    fara dubii, blog Nr. 1 pe care am fost vreodata

  49. sar’na… ai hev spãleitid mai sins… (verifica raspunsu` meu :D)… da cuescian iz… uil iu? :>

    p.s. te-am bagat atat de repede, incat nu mai tin minte pe cine sa clicãi sa zic asta “offline” 😦 scuze… si cautam contactu` 😀

    BTW…sau un fel de peseu… mi se zice Filip (si-atat) prin globroale 😀

    tenchiu veri maci…Filip hez left da bilding!

  50. Buna fruct wordpressian! 🙂 As dori sa fac schimb de link cu site-ul tau, numai daca esti interesata de acest lucru. Te-am mai vizitat sa stii, nu chiar in fiecare zi ca nu am prea am timp. Iti multumesc!

  51. Salut, sunt Beto si am verificat pe Ze List ca avem bloguri asemanatoare dupa blogroll. Deasta iti propun daca esti de acord bineinteles sa facem un link exchange. Beneficii ar fi de ambele parti. Astept un raspuns.

  52. Hei!Imi place cum scrii, o sa continui sa-ti citesc blogul.As dori un link exchange, desigur daca si tu vrei.Mersi mult, la multi ani!

  53. dear Grape… in primul rand la multi ani.
    apoi vroiam sa-ti zic ca mi-am mutat blogul. pe cel vechi scriu doar ptr ca ma streseaza mama… acum am schimbat in ceva mai diferit. un roman cu niste prostii facete de un copi prost. uite linku http://stufftattoos.wordpress.com/
    sper sa nu te superi ca nu te-am anuntat mai din timp. si sa stii ca, cititoare fidela, eu mereu am sa raman… chiar daca nu mai comentez decat din an in paste. doar cand am cu adevarat ceva de spus voi comenta.
    sper ca nu te-am suparat sau deranjat … si scuze ca mi-a luat atat de mult sa-ti zic. :*

  54. Buna,frumoasa pagina. Apreciez! Sunt cam nouta in wordpress… Am nevoie de ceva ajutor in blogging… Ai putea sa mi-l oferi??

  55. Buna
    Inainte de toate La Multi Ani de 8 martie. As dori daca e posibil un schimb de linkuri , insa eu nu am blog ci un site, http://iasi365.com (Titlul linkului ar fi Iasi). Astept raspunsul tau indiferent daca este pozitiv sau negativ. O primavara minunata iti doresc si inspiratie la scris.

  56. salut ….daca vrei adauga-ma si pe mn la blogul tau ……..asta ca sa nu fiu eu k initiativa si sa nu ai placere tu si sa primesc in shimb ignor 🙂

  57. Hei , de curand ti-am gasit blogul din intamplare si-mi place tare mult.Ai un mod de a scrie deosebit.As dori un schimb de linkuri , bineinteles daca si tu esti de acord.

  58. Buna,
    Ei bine eu te urmaresc de ceva vreme, am mai dat si cu tastatura pe la comenturi, dar nu atat de des pe cat as fi vrut eu, pentru ca lipsa de timp isi spune cuvantul. Te am la mine in lista, deoarece imi place ce faci aici. Acum vine rugamintea la tine 🙂 Daca vrei si ai curiozitatea, poti intra pe blogul meu, http://irinacomba.blogspot.com/ si daca ti se pare interesant o sa te rog sa ma adaugi si pe mine in blogroll-ul tau.
    Multumesc!

  59. Buna, te-am adaugat in blogroll-ul meu, ptr ca mi-a placut mult ce am citit pe aici. O sa te vizitez cat de des pot. Spor la scris si o noapte linistita! 🙂

  60. Am ajuns din greseala, sau poate datorita karmei pe acest blog. Citesc la intimplare de 15 minute si toate tezele despre leadership arata ca se poate polariza societatea cu persoane simple, modeste, pline de energie si cu vocatie. Felicitări mândră fată cu părul in vânt. eu nu schimb blog(urile) ca sunt eclipsat deja de simplitatea si originalitatea mesajelor cu (vitamine) energie

  61. Salut…ai un blog minunat…il citesc zilnnic…si sincer te admir profund,de aceea te invit sa completezi leapsa cartilor pe care ti-am pasat-o…:D

  62. Bună! Am ajuns îmtâmplător ce-i drept pe blogul tău şi-mi pare rău că nu l-am găsit mai devreme. Deh, e greu să citeşti toate blogurile dintr-un foc. De aceea îţi propun un schimb de linkuri, blogul meu este http://obiectivsubiectiv.blogspot.com Dă o fugă şi dacă-ţi place şi eşti de acord cu schimbul, anunţă-mă.

    O zi frumoasă!

  63. Salutare, Grapefruit! Eu te citesc de ceva vreme si te am si un blogroll. Daca crezi ca te regasesti prin anotimpurile mele, te astept cu drag. Felicitari pentru blog!

  64. Hey hey,te citesc de ceva vreme…deci ai un inca o cititoare fidela aici. Abia ce am dat si eu drumu’ la un blog…in lista mea de bloguri esti,acu’ cum vrei si tu:)

  65. doresc intr-o buna zi sa te ajut la bucatarie , pur si simplu , ce zici de acasta autoinvitatie directa …momentan incerc sa gatesc dupa sfatul tau inimioare ,ficateti si pipote. Am un sentiment ca imi placi , este voie??? Multam

    • Poftă mare. Când vii pe la Londra, cu mare drag te invit în bucătărie, să-mi faci o mămăligă cu brânză şi un borş de fasole. Este voie?

Împarte o felie de grapefruit :)