Cu viata la “casa ei”…

Spunea ieri francezu’ că fetele din România sunt prea tradiţionaliste, prea axate pe ideea căsătoriei, prea la locul lor, asta în condiţiile în care, ieşisem în club, iar fetele de aici erau pe jumătate dezbrăcate, bete, fumate, drogate.

Nu ştiam dacă să o iau în nume de rău- poate şi distracţia asta, cât eşti tânăr, are nişte limite, nu de alta, dar ai vrea să te distrezi toată viaţa- iar pe la 50 de ani, să ai nişte copii şi o jumătate alături- fără să fi muncit pentru asta, fără să fi făcut nişte compromisuri.

E mai bine să îţi doreşti o viaţa “la casa ei” sau e mai bine să nu îţi pese de câte ori te căsătoreşti, cu câţi bărbaţi ai copii- singurul scop în viaţa fiind propria satisfacţie, propriul ego? Eu cred că, indiferent cât de mult se distrează ei în tinereţe, pe atât de nefericiţi sunt la bătrâneţe- fără să exagerez sau să generalizez.

Mi se pare extrem de greu să îţi găseşti pe cineva aici- nu doar pentru o noapte. Pentru o noapte găseşti oriunde. Şi, atunci, ce e mai rău, fetelor- un bărbat dornic de distracţie sau un bărbat de distracţie? Mie una, nu-mi place lumea asta, modernă prin destrăbălare şi săracă prin lipsa valorilor.

Advertisements

7 thoughts on “Cu viata la “casa ei”…

  1. Din păcate asta e tendința spre care merge lumea. Tinerii vor să fie ”la modă” și așa se duc după spiritul turmei ca nu cumva să râdă lumea de ei. Să fie ei mai ”fraieri”?

  2. Nici mie nu-mi place, Grepf … Dar asta văd că înțelege lumea prin distracție: sex, băutură, droguri … Trist.

  3. hmm … a spune ca ti-a raspuns cu mult timp in urma Freddie Mercury: “I want it all, I want it all … and I want it now!”

  4. Exista un timp pentru toate. Dar mosuletii care se obstineaza sa se destrabaleze prin cluburi cu fete care ar putea sa le fie fiice, nu mi se par deloc “cool”, ci doar de compatimit. Caci, cum spuneam, fiecare lucru se face la timpul lui.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s