Make a wish

Sincer vă spun, am mai văzut tort până acum, nu-i prima oară, chiar dacă pozele arată altceva. Nu mai ştiu ce dorinţă mi-am pus, surprinsă fiind, dar ştiu că m-am gândit la mai multe lucruri, acum ce-o vrea lumânarea, aia să-mi lumineze!

Advertisements

31 thoughts on “Make a wish

  1. wow, mare tort 🙂 la multi ani mai cu intarziere.. cred ca e o varsta frumoasa, iar daca stii sa o traiesti cu tinerete in inima si cu sufletul de copil, e perfect!

  2. Frumos tort! Sa fii sanatoasa si sa lupti mereu pentru tot ce iti doresti, sa fii matura in decizii dar sa ai si momente in care sa te simti copil!

  3. Supeer, balesc aici in fata calculatorului, ce buna era o bucatica de tort la cafeaua mea 😛 Sa fii fericita , iubita si zambareata asa mereu, ai un zambet tare frumos.

  4. La mulți ani, buni și frumoși! Ei, prima poză chiar e o bijuterie. Aia e frumusețe. Bravo! Și ce vârstă frumoasă ai!!! Să o trăiești din plin!

  5. ce mă bucur că am trecut pe aici chiar acum… la puțin după… să mă alătur și eu celor care te iubesc și vor să fii fericită în noul tău an.
    spor-t în ce ți-ai propus și fericire multă să cadă în valuri, de Sus… 🙂

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s