“Când o să cresc mare…”

Gata cu ziua mea, nu vă mai stresez, până la anul, dacă, Doamne fereşte, nu mi se întâmplă ceva. Şi, chiar aşa, te-ai gândit vreodată, ce se întâmplă cu spaţiul tău online, dacă mori, de exemplu? Ştiu, cam sinistru, dar se întâmplă- life.

Am ajuns, zilele trecute, pe profilul unei fetiţe care nu mai este printre noi, dar oamenii încă îi scriau mesaje şi îi urau la mulţi ani sau sărbători fericite. Fără să jignesc sentimentele oamenilor, mie mi s-a făcut pielea de găină.

Pe de altă parte, mă uitam la pozele ei, la mesajele ei de pe Wall, încă de când era în viaţă şi, chiar dacă n-o cunosc- nu ştiu cum să pun asta în cuvinte- am simţit o enormă poftă de viaţă, un “trăieşte clipa”.

E trist cum poţi să urmăreşti activitatea cuiva, iar apoi să dai de un mare gol. Punct. Absenţă. Ultimul lucru spus, ultima poză afişată, ultimul articol scris. Ultimul zâmbet sau ultima melodie. Un “când o să cresc mare” visător.

Photo: Sorin Onisor

14 thoughts on ““Când o să cresc mare…”

  1. Da, m-am gandit si eu la asta… dar parca tot nu-ti vine sa-ti notezi parolele conturilor undeva, in testament, cum ar veni, ca sa le poata sterge – inchide cineva…
    Ai observat de ce impulsuri puternice e nevoie ca sa ne vina pofta de viata?

  2. Chiar aseara ma gandeam la asta. De multe ori era sa ma calce masina si ma gandeam ca daca acum muream,ai mei ce faceau cu toate lucrurile mele,cu toate conturile ce se intampla?! Si de aceea m-am decis sa scriu totusi in “jurnal” toate dorintele si parolele conturilor… Foarte bun postul!

  3. Mai sinistru e cand, desi acea persoana nu mai este printre noi, apropiatii inca posteaza de pe contul sau de fb, ca si sum inca ar mai fi in viata. Am vazut asta si mi s-a facut pielea de gaina. Mi s-a parut atat de trist si cumva gresit!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s