Suntem nişte hateri

Trăind în UK, unde nu ştii când o să ningă, iarna şi când o să fie cald, deşi eşti în mijlocul lui iulie- îţi este un pic ciudă pe oamenii care se plâng. Întotdeauna. Ba că e prea cald, ba că a nins prea ca în poveşti.

Suntem nişte hateri. Şi de Crăciun, şi de Valentine’s Day, şi de Paşte, şi de Ziua României şi de 8 Martie. Sunt sărbători comerciale, toate, deşi nimeni nu te obligă să cumperi ceva. Just enjoy the damn moment.

Dar noi nu ne putem bucura nici împreună, nici în familie, nici individual. Noi aşteptăm evenimentul doar că să ne plângem de el. Nu există, desigur, locul perfect- de aceea, cred eu, unii încă se mai îndoiesc de existenţa Raiului.

7 thoughts on “Suntem nişte hateri

  1. valentine’s day este sarbatoare americana.punct. noi avem dragobetele,chiar daca nimeni nu stie pe ce data sunt si nu dau nicio importanta… iar craciunul si pastele…sa fim seriosi..cati stiu ce inseamna sarbatoarea in sine din punct de vedere religios? pt majoritatea craciunul=cadouri si mancare cat incape////sa fim seriosi…

  2. crăciunul e în fond, o sărbătoare cu origini păgâne. eu aş sărbători hannukah, dar nu am evrei în familie. în schimb, să fim realişti! românul se plânge cât e ziulica de lungă. doar, e cel mai uşor de făcut, nu?

  3. Eu ma bucur de toate si le sarbatoresc (in afara de Valentine’s Day, pe care nu-l suport, pentru ca ador Dragobetele). Oricum viata asta e prea scurta, de ce sa ne-o amaram si noi? Mama zicea mereu ca orice lucru bun din viata trebuie sarbatorit, sa arati recunostinta ca-l ai.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s