Film cu 1 ron+un popcorn mic?!!

Oferta vine din partea celor de la FunDeal, care oferă orice film, inclusiv la cele 3D, în incinta Movieplex România, la un preţ de doar 1 ron, iar ca bonus, primiţi şi un popcorn mic. Cred că este o iniţiativă frumoasă, poate reuşeşte să vă scoată din casă, chiar şi pe vremea asta urâtă. Mai multe detalii: Aici.

Thanks Ceriza

25 thoughts on “Film cu 1 ron+un popcorn mic?!!

    • mie imi plac roscatele cu buze rosii ..lezbi sau nu ,,,nu conteaza :X

      @Grape Post : Ar fi fost fain sa fie si in Timisoara asa :)) 1 ron filmu`+ popcorn 😀

      • Cum adica cu buze rosii ? Date cu ruj nu ? Ca rosii le avem toti 😆 Doar aia de culoare nu le au rosii 😆

  1. @OmNeBun…si mie imi palc roscatee cu ochii verzi..:X,atunci chair devin lezbi:D,sunt o obsesie pt mine,ma uit ca hipnotizata dupa ele pe strada:D
    @Lusio,”lesbian face” or not?;))

  2. Am renuntat sa mai dau doi bani pe astfel de oferte, la fel ca si pe avampremiere, premiere sau ziua de miercuri. Din pacate, cu aceste ocazii vin la film numai tarani si nesimtiti care nu au bunul-simt sa taca si sa urmareasca filmul sau sa-si dea telefoanele pe silentios.
    Sincer, sunt fan filme la cinema si merg cam de 2-3 ori pe saptamana, evident daca am ce vedea. Asadar, am experienta, mai ales in domeniul celor retardati: “Aveti bilet aici…? Si chiar aici vreti sa stati?”.
    Ma rog…

    • Ideea ca se plateste online poate fi un impediment pt romani, pt ca nu toti au carduri sau posibilitatea sa plateasca prin PayPal. Poate asa se face selectia tarani/antitarani. Zic si eu

    • Nu cred ca e fishy, altfel nici cei de la Movieplex nu si-ar fi tavalit numele in vre-un scandal. Zic eu.

      Am vazut si in Anglia tot felul de astfel de firme cu promotii. Ideea ca se plateste online poate fi un impediment pt romani, pt ca nu toti au carduri sau posibilitatea sa plateasca prin PayPal.

Împarte o felie de grapefruit :)