el nu ma iubeste

” El nu ma iubeste. Adica, ar vrea sa ma iubeasca, dar nu ma iubeste. Eu nu sunt fericita cand el imi spune “te iubesc”, pe mine cuvintele astea ma dor si totusi, zambesc si ii raspund “si eu”. Uneori pare atat de fericit ca ma are, ma priveste in ochi si adoarme linistit, ma soarbe cu privirea, ma alinta, ma mangaie. In acele momente imi da senzatia ca ma iubeste, dar nu. Nu ma iubeste.

Mi-e greu sa il privesc cum se chinuie sa ma iubeasca. Stie ca sunt cum isi doreste: nu am nimic din ce vrea, dar pot fi modelata. Sunt ca o bucatica de zahar incins. Atunci cand sunt calda, poate sa imi dea orice forma. Cand ma racesc, devin dura, raman insa la fel de dulce.

Nu ma iubeste, dar vrea sa ma iubeasca. Stii ce greu e sa faci un om sa te iubeasca? E la fel de greu ca atunci cand ti se cere sa nu mai iubesti. Stii ce greu e sa iti doresti sa iubesti si sa nu poti? Sa nu poti din cauza ta. Te-ai gandit ca daca iubeai chimia sau fizica puteai sa dai si tu la medicina si sa te faci chirurg? Dar n-ai iubit, desi altii erau innebuniti sa faca reactiile alea chimice, tu preferai o carte la romana sau o poveste din istorie.

El nu ma iubeste. Ii place doar sa ma joace, ca pe o papusa. Nu intelege, frumoasa nu sunt, nici ochi albastri, nici par blond nu am; dar el ma crede o Barbie. Ma ia din cutie, ma pune la loc. Ceilalti n-au voie sa se joace, nici macar sa se uite. Din egoism, cateodata uita de mine, dar ca sa ma impace, imi cumpara mereu rochite noi. Si ne jucam, spre satisfactia lui ca ma are, iar ceilalti, nu.

El nu ma iubeste, dar cand o sa ma iubeasca, o sa fiu, fie cea mai fericita, fie impreuna cu altcineva. Si sunt sigura ca o sa ma iubeasca intr-o zi.”

Cine nu e mandru ca te are, nu regreta cand te pierde.

 

 

17 thoughts on “el nu ma iubeste

  1. DianaEmma: cu siguranta pentru unele persoane nu e doar o poveste, iar pentru unele e doar o incertitudine.

    Alina: nu, faptul ca scriu. Ma amuza statutul de fata romantica.

  2. El nu ma iubeste, dar cand o sa ma iubeasca, o sa fiu fie cea mai fericita, fie impreuna cu altcineva deja. Si sunt sigura ca o sa ma iubeasca intr-o zi.
    Sublim… …

  3. Sa stii ca nu scrii strict pentru tine; nu stiu de ce imi par cunoscute trairile si cuvintele tale, doar ca eu n-am curaj sa vorbesc despre ce mi se intampla de atata timp incoace. Mi-e frica sa nu doara si mai tare sau sa fiu jucata pe degete si mai bine 😦

  4. Bine că ai pus link spre articolul ăsta, nu îl citisem. Foarte frumos ai scris, Grepf 🙂 Foarte frumos. E a doua oară când sunt ”touched” aici la tine, prima dată emoționându-mă la citatul ăla din ”Gazda” ..

  5. ”Cine nu e mandru ca te are, nu regreta cand te pierde.”- ce frază frumoasă. Uneori am impresia că articolele tale sunt săgeți, iar inimile noastre- ținta, pe care o nimerești de ficare dată.

  6. daca am citit pana la capat…intr.o zi ca asta in care ma plictiseste totul in jurul meu..inseamna ca ai stiut cum sa mentii interesu’ cititorului aprins acolo…felicitari!imi place mult

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s