imi era dor

rupe cartile in sesiuneImi era dor de noptile albe, de o lista de messenger cu acelasi status: “DND! STRESIUNE”, de studenti cu foi de xerox in RATB, ingrasand porcul in ajun si sa stiti ca uneori chiar poate ajunge obez peste noapte 🙂 De biblioteci pline, de miros de cafea in camin, de lumini aprinse pana dimineata, de nervi, de frica, de emotii, de mailuri de la colegi, de schimbari de examen, de proiecte. Luni si marti am primele examene, ce poate fi mai frumos intr-un inceput de saptamana? Pentru ca eu las mereu totul pe ultima suta de metri, sper ca nici de data asta sa nu am parte de obstacole. Diiii, o sa treaca si sesiunea asta. Spor la invatat si succes la examene!

6 thoughts on “imi era dor

 1. Mie… nu mi-era dor deloc. :))
  Prinsa in teme, proiecte tot semestrul… am mai avut saptamani cu nopti nedormite… sau cel mult cu 3-4 ore de somn. Chiar vreau sa scap de asta. Si mai am doua saptamani pline de teme, proiecte si colocvii.

  Bine ca raman mereu examenele batute in cuie…

  De fapt… abia astept sesiunea… nu neaparat ca mi-e dor… dar macar dorm bine si mult majoritatea timpului :)) inafara de noaptea inainte de un examen. M-asteapta soamne mari. :))

 2. Offf din pacate eu nu am ajuns pana acolo…si nici nu voi ajunge.Oricat de greu ar fi,profitati de orice moment!Eu regret ca le-am pierdut… Bafta la stresiune 😉

 3. Eu incep sesiunea in 15 iunie, mai am ceva timp de lenevit:)) Bafta, studentilor:))

 4. Sincer si mie imi era dor de stresul din stresiune…asta din cauza k nu am altceva mai bun de facut….si pt k sper ca si pana acum….sa ma stresez degeaba, adik sa rezulte tot note bune:-)):-P
  Multa bafta si spor la invatat iti urez…cum ai zis si tu…o sa treaca si sesiunea asta…SPER CA VA TRECE CU BINE:-D…
  si eu am luni si marti examen:-(( si la mine au inceput de mult…proiecte si examene…si deja incep sa ma satur…mai am pana pe la jumatatea lui iunie…dar asta e…offf….stresiunea continua….
  bafta multa la toti suferinzii…

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s