Grapefruits pe locul 19 în topul femeilor influente din media!

Ok, mi s-a spus că n-am abordat subiectul cu mare tam-tam, ceea ce denotă că, ori sunt prea modestă, ori îmi sunt prea fudulă. Modestia în cazul acesta ar spune că sunt o persoană slabă, care nu are încredere în poziţia care i s-a oferit, deci i s-a oferit degeaba, iar fudulă, ptiu-ptiu, n-am fost niciodată.

Eram în Moldova când fishuc m-a anunţat despre acest top creat de Women on Web (WOW) şi nu înţelegeam de unde până unde am fost nominalizată acolo şi pe baza căror criterii. Nu aveam net, eram din ce în ce mai curioasă, dar şi fericită în acelaşi timp, vă daţi seama, o fi însemnând ceva.

Dacă e să fiu sinceră, nominalizarea mi-a schimbat puţin percepţia asupra blogului meu, dar şi asupra subiectelor abordate, în sensul că îmi doresc să fiu mai bună, nu pentru top, ci pentru cei care mă citesc, că doar îmi sunt influentă, nu?

M-am bucurat când am văzut în listă şi pe celelalte fete, care au într-adevăr un cuvânt de spus în mass media românească şi pe care le apreciez şi le cunosc, wordpressieneşte vorbind.

Nominalizarea vine ca o surpriză plăcută, aşa cum vin şi mesajele voastre frumoase sau aprecierile voastre. Încă nu îmi explic de ce lumea a îndrăgit Grapefruits şi de ce am devenit cunoscută prin blogosferă, iar acum, dincolo de spatiul acesta. Indiferent de evoluţia mea, eu n-am să mă schimb decât în bine. Promit vitaminos.

Mulţumesc!

 

37 thoughts on “Grapefruits pe locul 19 în topul femeilor influente din media!

 1. De ce? Pentru ca ai mereu cate ceva de spus , cate un subiect “care prinde” si daca ei au decis ca esti demna de acel loc atunci nu-ti mai pune intrebari…cititorii au decis prin vizita si amprenta care o lasa pe blogul tau zi de zi…Felicitari!

 2. De ce?
  Pentur că aici găsești de toate pentru toate gusturile.
  Și poze și mesaje scurte pentru cei grăbiți și „leneși”, și articole profunde, și zâmbete și lacrimi, și fantezie și realitate.

 3. Cum de ce indragim Grapefruitul? pentru ca e amuzant, dragalas, de treaba, are un suvant de spus si acuma este si influent ;;) Felicitari :*

 4. “Încă nu îmi explic de ce lumea a îndrăgit Grapefruits”-cum adica?inca te mai miri?eu te-am indragit din prima secunda:*…mereu ai ceva bun si interesant de spus,mesajele tale ne ridica moralul,ne face sa ne dorim sa fim ca tine,puternice,sa fim infuente intr-un sens bun,sa fim un model in viata cuiva…pt mine esti un model:P(cred ca ti-am mai spus…:D)te pupacesc

 5. Felicitări drăguţo :* eu te ştiu de pe vremea când erai la îneputui şi aveai designul ăla vechi pe care eram geloasă.
  Multe felicitări,asta chiar înseamnă ceva 🙂

 6. Felicitari Grape’. La fete sunt mai multe sanse sa ajungi in astfel de top-uri, dar la noi e mult mai greu fiindca numarul e foarte mare.

 7. […] 2. Şcoală, acte şi alte menţiuni: -mi-am luat licenţa cu 9.95 pe tema Crizei financiare, cred că acel 0,5 din notă s-au datorat exclusiv situaţiei de criză. – mi-am luat cetăţenia română, după o aşteptare de 10 ani. – mi-am făcut bagajul spre Anglia, pentru… aventura vieţii mele, iar marţi am primul examen. – am fost numită  femeie influentă în media. […]

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s