Te-ai pregătit pentru vara ce urmează?

Proverbul spune să-ţi cumperi vara sanie şi iarna căruţă. Vă amintiţi cum era în iulie, anul trecut? Cald, de curgeau şiroaiele pe tine, iar oamenii nu-şi mai găseau rândul la coadă, ca să-şi pună aer conditionat în case; angajaţii se plângeau de condiţiile de la muncă, unde companiile nu au pus la dispoziţie condiţii minime de lucru, având în vedere temperaturile.

Sunt convinsă că aţi auzit de tehnologia inverter- imaginaţi-vă proverbul de mai sus, în varianta modernă- un aer condiţionat care să îţi ţină de răcoare, vara, şi de cald- iarna. Mi se pare şi cea mai bună investiţie, în acest caz- şi nici nu consider că, achiziţia unui aer condiţionat reprezintă un lux, având în vedere preţurile de pe piaţă, comparativ cu anii trecuţi.

De la numeroase funcţii de încălzire, cu îmbunătăţiri, în ceea ce priveşte sunetul, de exemplu, există acum aparate silenţioase, ca să nu ai impresia că ai un aeroport în casă, până la montarea gratuită, să nu aştepţi, după ce îţi procuri aparatul, după o firmă de montare. L-ai cumpărat, ţi l-au şi instalat, pentru că- după cum vă spuneam, sunt alte vremuri, când confortul nu mai este doar pentru cei bogaţi.

3 thoughts on “Te-ai pregătit pentru vara ce urmează?

 1. “…confortul nu mai este doar pentru cei bogaţi.”
  Si TOTUSI: ordinul de marime al pretului (orientativ)? (pt un apartament mediu, – sa zicem pt vreo 100 pana la 150 mc si vreo 50 pana la 80 mp suprafata exterioara – pe urma stiu si eu sa fac proportionalitatea, inainte de a ma duce pe la firme* sa ma interesez de pretul concret; ca sa stiu dinainte la ce sa ma astept si daca sa ma mai duc pe la firme sau nu).

  * Cred ca-ti mai amintesti ca nu-s deloc priceput cu netul, nici cu calculatorul, pt mine cautarea pe net dupa vreun subiect / obiect precizat este un cosmar: eu nu stiu sa formulez intrebarea astfel incat calculatorul s-o inteleaga / accepte.

  • P.S.
   “Proverbul spune să-ţi cumperi vara sanie şi iarna căruţă.”
   Proverbul ala nu spunea SA-TI FACI iarna car si vara sanie?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s