Examene, pagini A4 şi un cartuş care te lasă la nevoie?

Ştiu că o mare parte din studenţi şi elevi se află în febra examenelor- asta însemnând multe copii xerox, atât pentru proiecte, cât şi pentru recuperarea cursurilor la care n-aţi fost prezenţi. Cine a fost student-elev, ştie despre ce vorbesc.

Indiferent dacă folosiţi printerul personal sau al colegilor de cămin (cum mi se întâmpla mie) ştiţi foarte bine că un cartuş n-are viaţa veşnică şi trebuie, la un moment dat, reîncărcat. Nimic n-ar fi complicat dacă acesta nu s-ar termina când ai cel mai mare nevoie de el, n-ar trebui să faci 2 drumuri până la centrul de reîncarcare, pentru că procesul durează până la 5 ore. Bineînţeles că, în România, există şi posibilitatea ca un cartuş original să fie schimbat cu unul prost sau reutilizat. Ştiu cazuri printre prietenii mei.

Ce-ai zice dacă ai putea să îţi cumperi cartuşe toner, testate 100% înainte de a fi livrate, puţin mai scumpe decât preţul de reîncarcare obişnuit (care, oricum, nu se poate face decât până la 3 ori, altfel nu mai obţii o printare calitativă). Cei de la TonerEurope promit un serviciu de incarcare toner sigur, având o gamă largă de produse, cu livrare oriunde în ţară, dar şi peste hotare, cu plată atât online, dar şi în numerar.

De exemplu, un toner Canon, poate fi achiziţionat la un preţ promoţional de 59 Ron, fiind compatibil cu cartusele FX-9 / FX-10 pentru imprimante si copiatoare Canon, cu un volum de printare estimat: 2000 pagini (A4,  acoperire 5% ). Acelaşi preţ pentru un toner HP, compatibil cu cartusul Q2612A pentru imprimante si copiatoare HP. Preţurile diferă la gama toner Samsung.

Eu zic să verificaţi şi să comparaţi, atât timpul pierdut, cât şi calitatea vs. preţ, indiferent dacă folosiţi imprimanta în scopuri personale sau business, dacă, bineînţeles sunteţi interesaţi de o imprimare bună, fără urme şi scurgeri de cerneală sunt vizibilitate redusă. Atunci când vi se garantează un produs deja testat, cred că e mai sigur decât să riscaţi reumplerea unui cartuş, de n ori, cu riscul de a fi schimbat, după cum menţionam mai sus.

Advertisements

3 thoughts on “Examene, pagini A4 şi un cartuş care te lasă la nevoie?

 1. “…o mare parte din studenţi şi elevi se află în…”
  FEREASCA Sfantul! (Eu vreau sa cred ca la examen se prezinta INTREG studentul / elevul, nu doar o parte din el). Eventual o parte DINTRE studenti si elevi…

  “Cine a fost student-elev, ştie despre ce vorbesc.”
  Cine N-A fost elev – CUM afla despre acest articol? CINE i-l citeste, si DE CE, LA CE i-ar fi de folos o imprimanta? Si daca nu – PT CE informatii inutile despre un obiect caruia nu-i gaseste folosinta? (Sau? “Autoalfabetizare”? Mira-m-as!) (Eventual “cine-si aminteste cum era cand a fost el student / elev…”)

  “Nimic n-ar fi complicat dacă acesta nu s-ar termina când ai cel mai mare nevoie de el…”
  Off-topic: Fie “…cand ai CEA mai mare nevoie de el…”, fie “…cand ai cel mai MULT nevoie de el…”
  On-topic: Chiar daca folosesti singur imprimanta – si CU ATAT MAI MULT daca este folosita in grup (caz in care cheltuiala se imparte la mai multi) – cred ca nu este ruinatoare achizitia / incarcarea unui cartus de rezerva, inainte de epuizarea celui in functie, cand acestuia i se apropie sorocul. (Nu se face altceva decat investirea cu o oarecare anticipatie, cumpararea urmatorului cartus urmand sa fie facuta inaintea scadentei urmatoare.)
  In locul dumitale, daca as sti ca prezentarea la examene / promovarea acestora imi este conditionata de functionarea imprimantei, cred ca (chiar daca n-as fi avut imprimanta) as fi avut (de rezerva) cartusul meu propriu (SAU nu ma plangeam – si suportam urmarile – cand tonerul / cerneala altuia se termina la mine).

  “…altfel nu mai obţii o printare calitativă…”
  Ci una cantitativa? (Eventual una “de calitate”, nu “calitativa” – aceasta forma are alt inteles, alta falosinta.)

  P.S. Corecteaza textul (sau nu-l corecta – cum vrei, esti stapana blogului) – eventual lasand sa treaca doar partea marcata “On topic” – si apoi sterge comentariul meu, nu vreau sa “fac pe nebunul” (desi pt asta n-ar trebui sa fac niciun efort… 😛 ).

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s