Bărbaţii trecuţi de 30 de ani

Cred că fiecare dintre noi avem o vârstă pe care o considerăm acceptabilă sau potrivită pentru partener. Ţin minte când, pe la 18 ani, băieţii de 24 ani se păreau incredibil de maturi, poate prea mari pentru mine- ca să nu mai vorbim de ce depăşea numărul 29- era, pe atunci, ceva asemănător lui Irinel şi Monica.

Mă întreb acum, oare bărbaţii trecuţi de 30 de ani, mai au răbdarea aia, de joacă, de nebunii, şi nu doar de perversităţi? Mai au chef să rişte, să surprindă sau sunt obişnuiţi deja şi cu relaţiile de o noapte, şi cu cele de câţiva ani, şi de înselat, şi de lenjerie sexy?

Nu mi se par bătrâni, dar mă gândesc la femeile de 30+ care ştiu deja ce au avut şi ce nu-şi mai doresc în vecii-vecilor, Amin. Oare bărbaţii sunt la fel? Mai selectivi cu femeile? Mai atenţi pentru că învaţă să respecte sau mai atenţi pentru că trebuie să se însoare, iar alţii de vârsta lor, au şi copii?

Cunosc câţiva bărbaţi între 30 şi 35 de ani. Singuri, însuraţi, fericiţi, nefericiţi. Doi dintre ei, fraţii mei, căsătoriţi cu iubitele din liceu, ambii cu bebei. Ştiu şi când au avut momente proaste, ştiu şi când mi-au vorbit despre iubitele lor, altfel decât vorbeau despre restul fetelor, cu băieţii. Ştiu şi ce mi-au răspuns, când i-am întrebat dacă sunt siguri de decizia pe care au luat-o.

Ce-şi doresc, în general, bărbaţii de 30+ ? Femeie pentru că s-au săturat de femei sau femei pentru că le e frică de ideea de femeie?

9 thoughts on “Bărbaţii trecuţi de 30 de ani

  1. (imho) nici femeie, nici femei … (doar) om. da’ cum varsta nu-i un garant al sanatatii si maturitatii mintale, nu m-as baza pe asta … si oricum fiecare e diferit si trebuie evaluat separat.

  2. Uite, eu nu-s trecut de 30, am 27 jumate, dar merg pe ideea de femeie, ca de femei sunt satul, ca sa ma inscriu in directia articolului 🙂 Dar, in ideea comentariului lui INTJ sunt de toate felurile 🙂

  3. Acum depinde de persoane. Eu la 26 jumate deja am devenit mai selectiv și nu mă mai uit la orice tentație. Alții or să accepte tot felul de aventuri până la pensie și după dacă au ocazia. E și o chestie de principii la un moment dat deoarece un bărbat ajuns la 30+ ani începe să știe cam ce așteptări are de la o femeie. Aici nu mă refer la cei imaturi și la 50 de ani :)))

  4. Selectiv, da, dar la varsta asta cautam Femei…
    Acum depinde de fiecare persoana, dar dupa parerea mea acest lucru nu inseamna ca ne refugiem in bratele fiecarei femei ce apare in cale, ci cautam tot timpul neprevazutul, joaca, flirtul… Cateodata merge si putem iubi o alta femeie, cateodata nu, si atunci o cautam pe urmatoarea, pe care o putem cuceri, iubi, place, parasi…

  5. Cel mai simplu poţi afla, ca în fizică ori chimie: experimentând. Dar, mulţi fizicieni şi chimişti au degetele arse

  6. Femei pana la femeie, daca nu s-a intamplat deja bebelu si insuratoarea.
    Cat despre joaca, nebunii si toate cele cu atat mai mult e timp.
    Simturile sunt mai ascutite, esti mai rafinat, duci jocul la alt nivel pentru ca stii cum. Si nu conteaza daca e de-o noapte sau de-o luna, fara joc nu are nici un rost.

  7. Hmm..barbatii de 30+ deja cam stiu si cunost ff bine ce fel de femei cauta si ce sa nu accepte (eu am 36). Pe la varsta asta nu prea ii mai incata pitziponcareala ieftina si falsa , doresc ceva mai selectiv ,matur care stie ff bine ce doreste de la viata .N-o sa-i mia vezi ca fac ochi dulci sau raspun hlizelior orcarei femei din metrou/tramvai/ autobuz ..,sunt mai siguri , mai stapani pe ei si dintr-o privire isi cam dau seama ce hram poarta respectiva . Pot spune ca deja le cam putem mirosi si pe cele cu copii sau divortate si te asigur ca de astea fugim ca de draq. In concluzie da , suntem mai selectivi pentru ca stim ce cautam si ce vrem sa obtinem atat de la viata cat si de la partenera dorita.

Împarte o felie de grapefruit :)