Recomandare film: Indragostita de un masai

Am gasit filmul care o sa-mi ramana in minte multa vreme. M-am regasit in multe din segventele filmului, plus ca actrita principala, Nina Hoss, are gropite :> in obraji, ca si mine. 🙂 O sa va spun atat: povestea incepe cu un cuplu care este in vacanta in Kenya. Aici, ea, se indragosteste de un localnic. Filmul este inspirat dintr-o poveste reala, chiar povestea de viata a autorei Corinne Hofmann, si daca credeti ca o poveste de iubire nu va poate impresiona, merita vazut pentru multitudinea detaliilor legate de obiceiurile si traditiile massailor. A fost un film pe gustul meu. Numarul unu in topul filmelor preferate.
“Pentru fiecare om apare un moment in viata care schimba tot.”

indragostita-de-un-massai-2006

Exista si cartea, pentru cei ce prefera literatura. Autoarea cartii este Corinne Hofmann, cartea fiind publicata la editura ALL. Daca doriti sa ii scrieti autoarei (in limba germana sau engleza) intrati pe site-ul www.massai.ch

8 thoughts on “Recomandare film: Indragostita de un masai

  1. Vazut si filmul, citit si cartea. Din punctul meu de vedere, cartea este foarte prost scrisa. Se cunoaste ca e scrisa de cineva, care nu face zilnic acest lucru. Daca gasiti sa imprumutati cartea pentru a o citi, e ok. daca nu, nu merita cumparata. Parerea mea.

  2. Sorin, n-am citit cartea, dar filmul mi-a placut cum a fost regizat, costumele, locurile…tot, chiar si povestea in sine. Dar cel mai mult: ma uitam la ea si ma regaseam pe mine :”> in felul in care gandea si actiona uneori 🙂

  3. mERITA VAZUT ACEST FILM. ESTE FOARTE BUN, MAI ALES ACTRITA CORINNE HOFMANN A JUCAT EXCELENT
    dORESC SA STIU DACA V-A MAI FI CONTINUAREA PENTRU CA S-A TERMINAT NU TOCMAI BINE.
    CHIAR vREAU SA STIU DACA SE VA MAI INTOARCE VREODATA KENYA LA MASSAI SI CE SE VA INTAMPLA CU EA SI CU FETITA LOR. VA MULTUMESC.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s