38 thoughts on “de ziua mea, pentru voi

 1. Happy birthday sweetie!!!!!!!! (azi cu toate ca esti un grapefruit,esti dulce) :*:* sa cresti mare,mare si sa ne dai de citit mult,mult si sa gasesti inimioara care ai lasat-o intr-o cutie verde… >:D<

 2. M U L T U M E S C din suflet pentru urari, m-am simtit bine in dimineata asta citind urarile voastre 🙂
  Ma duc sa ma imbat !!!! See you:*
  Sa fiti si voi sanatosi, voiosi, frumosi, iubiti. Pupa fructu’ pe toata lumea :*

 3. ah.. la naiba.. mi-a luat-o toata lumea inainte.. si vroiam sa fiu primu… eh.. asa-mi trebuie daca petrec noptile prin cluburi si ma trezesc la ora asta…

  well.. Happy Birthday Grapefruits !! sau cum ar spune conationalii tai…. Pazdravliayu s dniom razhdjenia !!! 😀

 4. La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. La mulţi ani din tot sufletul, Fructule, să fii veselă şi fericită şi plină de gânduri mari pe care să le şi pui în aplicare… Mă bucur că te-am cunoscut. Îţi trimit un sărut virtual şi încă o dată “LA MULŢI ANI!”

 6. Waaai !! La multi ani, Grapeee !! >:D<
  Sa fii sanatoasa, [sa iti creasca traficu` la blog ;;)] si mai ales, sai fii fericita, ca restu..vin de la sine !

  Happy Birthday again!
  Iti trimit o raza de soare de la mine :*

 7. LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOT CE ESTE MAI BUN PE LUME ITI DORESC….:D

 8. Nu e nimic, fructele isi sarabtoresc ziua in fiecare zi, nu de alta, dar…:-s :-s mai stii cand vine un mancator de fructe si haaaaaaaaaaap: nu-i fructu’ :)))
  Multumesc:*

 9. La multi ani varsatoareo. 😉 Cum nu am putut sa fiu primul, m-am gandit sa iti urez de toate ultimul. Asa sunt eu. Trebuie sa ies cumva in frunte. :))
  Sa fii sanatoasa, sa ti se indeplineasca toate dorintele si anul asta sa fie mai bun ca anul trecut si mai rau decat cel ce va veni. Pupi multi!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s