CONCERT VITAS / vitas-The star / Vitas-Opera 2

E cantaretul meu preferat. Canta extraordinar, mie cel putin mi se face pielea ca la gaina cand ascult piesele lui  🙂  Pentru cei cu economii la buzunar, va recomand  cu cea mai mare dragoste sa mergeti la concert. Din pacate nu toata lumea intelege versurile, dar vocea lui face toate cuvintele. Enjoy:

 

 

 

afis-vitas1Concert VITAS la Bucuresti
Interpretul rus VITAS concerteaza la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 25 februarie 2009, incepand cu ora 20.00.

Pret/ bilet
Categ VIP: 450 RON
Categ 1: 400 RON
Categ 2: 380 RON
Categ 3: 300 RON
Categ 4: 200 RON

La Bucuresti, Vitas , artistul al carei voce atinge a cincea octava, va fi acompaniat de formatia sa alaturi de care a cucerit toata lumea.

Alaturi de Vitas , pe scena Salii Palatului va urca si maestrul Gheorghe Zamfir , in calitate de invitat special. Vitas (29 de ani) a cucerit intreaga lume cu vocea sa impresionanta.

El poate trece cu usurinta de la tenor la soprana. In doar 6 luni, Vitas a reusit sa vanda peste 2 milioane de albume.

Vitas este cel mai tanar artist care a sustinut un concert solo la Kremlin (martie 2002).

Pana in prezent, el a lansat nu mai putin de 7 albume. Pe langa concertele sustinute in Rusia, Germania sau S.U.A, Vitas a incantat publicul si la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008).

El este trecut si in Guiness Book ca fiind singurul artist ce poate canta in registrul fluierului. Biletele pentru acest concert pot fi procurate din reteaua Diverta, de la Sala Palatului, Teatrul National sau magazinul Muzica, si online de pe bilete.ro si vitas.ro.

sursa:click aici


Post inspirat de afisul de pe blogul lui
Bogdanel

9 thoughts on “CONCERT VITAS / vitas-The star / Vitas-Opera 2

  1. Nu stiu cine e domnul,nu stiu ce zice in versurile lui(o pun pe grapefruits sa imi traduca maine 🙂 …)dar respect pentru el avand in vedere cat costa biletul…dar stiti cum e,el se imbogateste si noi ne saracim daca mergem la concert.

  2. …intr-adevar, biletele sunt destul de scumpe…versurile sunt minunate, chiar imi pare rau ca nu sunt pe intelesul tuturor. Oricum, daca as fi avut bani…m-as fi dus 🙂

  3. Mie imi place sa il ascult chiar daca nu ii inteleg versurile, dar ma fascineaza vocea lui. grape, cum adica cel putin 4 milioane? Sa iti platesc si tie? 😛

  4. @Bogdanel…daca ai intelege si versurile…ai fi de un milion de ori mai fascinat. Bogdanel…nu am insinuat sa-mi platesti si mie, chiar daca tu m-ai invitat, ma gandeam ca daca tot mergi, sa-ti iei bilet la categoria 1 😛

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s