le place femeilor ce aud in pat? [II]

men in bed smileAm scris postul acesta, dar nu m-am asteptat sa citesc acele comentarii, cel putin cele din partea baietilor. Am inteles, fetele urla, tipa, mmm-iaza si restul, iar masculul tace, pentru ca e rusinos sa vorbeasca in timpul actului sexual si pentru ca “aaah”-ul e strict feminin. Nu ma mir in acest caz de ce unele femei mimeaza orgasmul. Sexul, dupa parerea mea, e o conversatie intre trup, minte si suflet. Degeaba urla dorinta in tine, daca trupul tace, iar mintea se gandeste la problemele de peste zi.  Dupa ce am am scris articolul, m-au intrebat cativa prieteni  daca e pe bune, daca gemetele scoase sau conversatiile din timpul actului sunt stimulative pentru partenere, “De ce nu intrebati acest lucru pe iubitele voastre?” Unul din raspunsuri a fost: “Cred ca prietena mea e prea timida ca sa fac aceste lucruri cu ea.” Am inteles. Totul se rezuma la fantezie, eventual cu altele si cand e vorba sa le aplicati in pat, CREDETI ca partenera e prea timida. Ce ar fi sa stingeti lumina, sa va dati hainele jos, si tu, si ea sa nu scoateti nici un sunet, iar cand se termina sa va luati in brate si sa adormiti. How sweet!

P.S. Posturile si ceea ce scriu nu trebuie sa aiba neaparat legatura directa cu mine. Sunt doar ganduri si impresii personale, asta ca sa evit alte speculatii. Iar despre sex se poate scrie si altfel decat pornografic.

14 thoughts on “le place femeilor ce aud in pat? [II]

  1. sunetele in pat sau in timpul jocului sunt o comunicare in cuplu… insa mai ales cand se ajunge la sex… ca sa nu vorbesc de raritatea unor cupluri care chiar comunica… se intampla ca fiecare sa-si urmeareasca propriile interese sau uneori chiar invers sa se daruiasca fara sa isi mai aminteasca care e si pozitia lui / ei…

    sunt una dintre persoanele caruia ii place sa se joace si in stilul asta… si oricat de fluturash as fii in anumite perioade… pana acum pot sa numar pe o mana persoane cu care am putut “comunica”…

    so… nu e despre ce ii place lui… sau ce ii place ei… este despre armonie… care e mai important decat orice sunet…

  2. eu cred k depinde de cat de bine se cunosc partenerii…daca prind ritmul jocului atunci da…pot comunica…daca nu,trebuie sa mai incerce.Si fara inhibitii,ca omoara tot chefu;))

  3. 1. darius, cu siguranta nici un cuplu si nici o relatie nu seamana una cu alta, dar din cate am inteles din comentariile din postul anterior, baietii nu prea erau de acord cu “discutiile” in pat.
    2. myriam: eu cred ca atunci cand 2 decid sa faca sex [si nu ma refer la relatiile de o seara] se cunosc foarte bine si poarta, eventual, discutii despre ceea ce le place sau nu.
    3. VA: departe de mine gandul acesta 🙂

  4. deci.. am citit. am ras, naa.. esti o scumpete … tare postul si il stiu si pe cel precedent de aceea am ras putin 😀

  5. Sexul fara sunete,fara gemete de placere este ca salata fara condimente…iti intra pe gat cu spini si nu te saturi de la ea(poate o mai si vomiti dupa..).De altfel, sunetele femeii(atata timp cat sunt in limita bunului simt,nu ragete de vacaaaaaaa)excita barbatul si cumva ii ridica stima de sine, unei femei care geme i se poate citi placerea si dorinta in priviri. Eu consider ca noi femeile asa ne exprimam multumirea in pat,fal-fal-ul ala de extaz la care ajungem…fara gemete,suntem ca niste moarte facand sex intr-un mormant gol,mai auzi si ecoul pe deasupra.
    P.S. Si barbatii pot geme,macar de final,ca dau drumul la dopul de sampanie….asa e si femeia multumita de ce vede in ochii lui,sau pe fata lui mai bine zis… :-)))

  6. nu prea inteleg conceptul asta de “mi-e rusine sa scot sunete in pat”. n-ar trebui sa vina natural? simti placere, o vociferezi. simti ca vrei sa-i spui ceva partenerului, ii spui. altfel, e ca si cum ai face dragoste tot timpul intr-o camera de camin si te-ai chinui sa nu afle ceilalti (si nu e tocmai ok ca tot ce inseamna sex intr-o relatie sa se desfasoare asa). si inhibitiile astea in pat sunt semn clar ca nici in afara lui comunicarea nu e prea stralucita.

  7. ah, si dupa parerea mea, barbatii care nu scot nici un sunet in pat sunt ori prea aroganti (spre misogini), ori fara incredere in ei. Asa ca either way, nu bun!

  8. Chiar discutam cu cineva zilele astea pe o tema asemanatoare.Stiu si postul precedent.Parerea mea, daca si in pat sunt timizi s-a dus naibii si fantezie si tot.Daca ei intre ei nu comunica nici el n-o sa stie ce-i place ei,dar nici ea nu o sa isi exprime sentimentele si viceversa.

  9. Luminca inchisa, liniste… cum nu adorm oamenii aia? :))

    In general desi zice ca e deschisa, lumea in inchisa in relatii.
    Pastreaza de prea multe ori o latura ascunsa.
    Femeile de pilda, sa nu tipe, sa nu zica nimic… cine stie ce crede dupa aia iubitul despre ele.
    Nu cred ca e vorba neaparat de timiditate, ci din dorinta de a nu se lasa cunoscute in anumite momente, de jena, sau mai stiu eu ce idei.

Împarte o felie de grapefruit :)