haz de necaz

policeUn tip care dorea sa isi vanda masina , isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii.

In timp ce era in trafic, primeste un telefon:
-Alo ,da! Cine este??
-Aici e politia, suntem in spatele dvs. Opriti pe dreapta pentru ca nu aveti voie sa vorbiti la telefon la volan!

Cred ca bancul e in spiritul a ce se intampla acasa. Voronin declara ca protestatarii sunt impotriva democratiei de la Chisinau si ca vor sange. [///Voronin: De acum inainte romanii vor avea nevoie de vize pentru a intra in Moldova///] Mi se pare normal ca dupa atatia ani in care ne-au alimentat cu perfuzie de minciuni sa ne revenim! Proteste se fac in toata lumea, moldovenii de la Paris, Madrid, Londra…s-au adunat la Ambasada Moldovei din respectivele tari si ii sustin pe cei de acasa. Vama de la Sculeni a fost inchisa, iar liderul studentilor basarabeni din Romania, Dan Caranfil, a fost arestat in vama. De asemenea, intrarea si iesirea din Chisinau a fost blocata. S-au arestat in jur de 173 de persoane, printre care si cativa minori. Aseara, dupa ora 24.00, pe strazile din Chisinau s-au auzit focuri de arma. Sper din tot sufletul sa nu se opreasca aici, sa nu fie doar un protest! Astăzi, Ion Aldea Teodorovici ar fi împlinit 55 de ani. Cântăreţul născut pe 7 aprilie 1954 a fost unul din cei importanţi susţinători ai unirii Basarabiei cu România după 1989.

 

In memoriam Doina si Ion Aldea Teodorovici – Maluri de Prut

11 thoughts on “haz de necaz

  1. si nu o sa se opreasca aici…s-a ajuns prea departe… sobolanii rosii tre’ sa se recunoasca invinsii…. suntem mai multi, si nu sunteti singuri… aveti alaturi de voi cel putin 23 de milioane de suflete….

  2. cum s-a spus aseara: “voi sunteti 4 milioane, noi suntem 22 de milioane…o sa va fim alaturi”–> cuvinte care m-au facut sa am emotii!

  3. si asa si este…crede-ma, plus ca dupa ce va cadea regimul comunist, cred ca se vor face demersuri pt a se unii basarabia cu romania…sa facem ROMANIA MARE!!!!!…pt ca acesta este atat visul romanilor de peste prut, cat si visul multor romani…

  4. Hime…eu unu esper sa fie si imi doresc sa fie o revolutie…dar una PASNICA…fara victime…

Împarte o felie de grapefruit :)