Un gând [68]

Când vezi că, oamenii care au şi bani, şi faimă, şi fani, şi lumea la picioare, dar, totuşi, se sinucid, nu-ţi vine să te întrebi decât două lucruri: – Banii chiar nu aduc fericirea? şi – Cum rezistă oamenii cu adevărat necăjiţi să treacă peste momentele proaste din viaţa lor?

Advertisements

8 thoughts on “Un gând [68]

    • Nu s-a stabilit încă nimic, dar mă gândeam şi la Mădălina, şi la Malina Olinescu, şi la toţi ceilalţi. Uite, eu am atâtea pasiuni şi nu pot, încă, să fac ce îmi doresc, dar ele…

  1. Foarte bine relatat citatul din imagine. Referitor la articol, cred ca existe oameni care profita si sunt multumiti cu ceea ce au si altii care nu reusesc decat sa se planga de ceea ce nu au. Principiul este: cu cat vezi mai mult partea plina a paharului, cu atat esti mai fericit. Cred ca acest lucru tine si de modul in care ai fost crescut, de increderea pe care ti-au dat-o parintii, de iubirea cu care ai fost inconjurat in copilarie si de mentalitatea pe care ti-au inradacinat-o.

    • Tine mult de educatie. Daca parintii iti dau TOTUL pe tava si nu te lasa sa te straduiesti macar pentru ceva, atunci sunt probleme. Adica cand eram mai mica , si chiar si acum nu-mi luau orice lucru pofteam , mai imi ziceau sa mai strang si eu banii mei. asa inveti sa economisesti , de altfel daca primesti totu’ pe tava cand vei fi mare habar nu vei avea. am o colega care se plangea ieri ca a facut cea mai mare prostie din viata ei ca si-a luat iphone 4 pe negru in loc de alb ( ea avand inainte iphone 3 ) si a zis ca si-l va schimba ca nu-i place , nu-l suporta. wtf?! cat snomism. oamenii cu bani cred ca banii pot cumpara orice. odata ce ajungi bogat sau faimos ti se urca la cap, nu mai sti ce sa faci cu banii , ii arunci in stanga si-n dreapta , si ajungi unii sa se si drogheze si sa moara prematura pentru ce? pentru o prostie , si lasa in urma lor doar amintiri si o avere , dar pentru familia lor nu e de ajuns , prezenta lor ar fi insemnat mult mai mult.

  2. Oamenii necajiti lupta si mai mult, pentru ca nu au in viata lor ce isi doresc . Au trecut prin atatea greutati incat anumite probleme pe care noi le vedem mari, ei le considera lucruri de zi cu zi.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s