Întrebare din WordPress [12]

Cred că aţi observat noile schimbări din WordPress- eu sunt încântată de ele, ca şi de noua versiune de a vizualiza pozele pe Facebook. Reblog şi toate articolele pe aceeaşi pagină, fără să mai fie nevoie de butoanele Older sau Newer post. 

Eram puţin invidioasă pe Tumblr, pentru că aveau opţiunea asta, de a da Reblog unui post, fără să fie nevoie să scrii tu un post, unde să introduci link-ul către postul pe care ai fi vrut să-l preiei.

Toate articolele pe aceeaşi pagină are şi bune, şi rele. În cazul în care ai o conexiune mai proastă, la internet, trebuie să aştepţi mai mult, ca să se încarce toate articolele. În rest, numai bine. Te scuteşte de click-uri.

Bineînţeles, nu ştiu câţi din bloggeri o să folosească opţiunea de Reblog– din teamă sau invidie pentru capra vecinului, dar mie o să-mi uşureze munca, în cazul în care vreau să recomand anumite articole, care îmi plac, de pe alte bloguri.

Găsiţi butonul de Reblog deasupra fiecărui articol. Articolul pe care îl alegeţi, astfel, apare pa pagina voastră de blog, cu titlul orginal, dar cu menţiunea că a fost preluat de pe X blog. Puteţi, de asemenea, să adăugaţi un comentariu.

Exemplu de post preluat cu opţiunea de Reblog:

V-am vitaminizat!

5 thoughts on “Întrebare din WordPress [12]

  1. Mie imi place si noua vizualizare a notificarilor. 😉 Acum te anunta si daca cineva ti-a dat reply la comentariu si poti raspunde direct din bara de sus . 😉

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s