Căci pentru toţi există o jumătate…

Aşa se zice, că pentru toţi există o jumătate şi, dacă stai să te uiţi, fiecare se aşează la casa lui, chiar dacă ai impresia că, uite- aia e prea urâtă s-o ia cineva, celălalt e prea chiricit, să se uite femeile la el. Există, desigur, şi acea categorie de oameni care nu au nevoie de jumătate, ei mereu mulţumindu-se cu bucăţele- o viaţă întreagă.

Te sperie când ajungi la o anumită vârstă, când treci prin câteva relaţii nefericite- nu mai zic când ai fost căsătorit şi/ sau mai ai şi copii. Cumva, îşi găsesc şi aceştia calea spre fericire, chiar dacă e bătătorită cu multe-multe necazuri şi aşteptări. Trebuie să existe. Unul pentru fiecare. O jumătate care să merite, care să facă plinul.

Pentru unii e mai uşor. Cel puţin aşa pare. Pentru alţii e mai complicat şi nu ştiu, încă, dacă suferinţa lor se compensează, mai apoi, cu mari bucurii. Eu aşa sper. Că unii merită, dar alţii merită şi mai mult, chiar dacă, în fond, tot iubire primeşte toată lumea. Fericiţi să fie cei de au găsit-o şi răbdători, cei de încă o mai caută.

Advertisements

7 thoughts on “Căci pentru toţi există o jumătate…

  1. sunt perfect de acord!!!!! mai corect de atat nici nu se putea.asta pt ca dragostea e un dar de la Dumnezeu si la EL nimeni nu’i nici urat si nici chiricit.

  2. sunt de parere ca fiecare are o jumatate , si o va gasi mai devreme ori mai tirziu…ar fi bine mai devreme dar…:)…eu am gasit-o si sunt ff fericita 🙂

  3. Fără nici o intenţie cât de mică de pupincureală, textul acesta m-a făcut să zâmbesc din suflet după o săptămână de boală. Şi mi-a amintit de ce iubesc blogul tău. E printre puţinele pe care le citesc pentru “sentimentul” ce trece prin monitor. Să fii fericită în 2012 şi să ne îngrijeşti la fel de frumos sufletele prin rândurile tale!

  4. Eu cred ca greutatile ne intaresc si in primul rand ne pregatesc si ne invata sa apreciem ceea ce avem in momentul in care il gasim.De multe ori chiar nu apreciem ceea ce avem si poate de-aia uneori trebuie sa dam cu capul,ca sa invatam sa nu mai facem asta. Nu toata lumea o face din prima si probabil suntem prea putin intelepti sa intelegem drumurile vietii.Conteaza numai sa ne asumam calea si sa ne inarmam cu multa putere ,iar la sfarsit dupa ce trecem printr-o gramada iubirea sa ne astepte acolo si sa ne umple viata de bucurie.Ai dreptate .Chiar exista cineva pentru fiecare.Avem nevoie de rabdare si mai ales sa constientizam la momentul potrivit ca la sfarsitul zilei iubirea este undeva acolo in spatiu si merita tot efortul.

  5. sunt cazuri si cazuri ,depinde de fiecare ,cum accepta viata asta dar cand esti ranit odata ,apoi esti tradat ,cu greu iti mai poti cauta iarasi jumatatea iti e frica pur si simplu

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s