Scrisoare către blogger [2]

Fata pretioasa,

Te citesc, cu drag, de cateva luni bune de cand te-am descoperit. Sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pt darul tau de a da o forma atat de frumoasa gandurilor tale, recunoscatoare parintilor tai, pt ca datorita lor gandurile tale au “miez”, si desigur… recunoscatoare tie… pt ca iti valorifici talentul si il pui in slujba noastra.

Tocmai pt ca darurile de genul uneori tind sa devina povara, iti doresc in continuare inspiratie multa, ‘drag de scris’ si curajul de a TE comunica. Nu lua fraza de mai sus doar ca pe-o introducere necesara oricarui mesaj… am tinut neaparat sa-mi exprim aprecierea si recunostinta.

Andreea

Niciodată n-aş fi putut scrie un mesaj mai frumos, mai de suflet, mai puternic ca al tău, Andreea. Îţi mulţumesc pentru fiecare cuvânt- pus atât de frumos în fraze, nu doar ca să laude, ci să şi motiveze. Cel mai frumos lucru, după părerea mea, e atunci când oamenii pot să inspire prin mesaje ca al tău, dând cuvintelor puterea de a schimba lucruri.

Citeam şi la Tomata cu Scufiţă bucuria ei de a fi primit o scrisoare de la o cititoare şi mă gândeam, cât de fericiţi trebuie să fie cei care scriu, când primesc mesaje, scrise pentru ei. E ca şi cum toate posturile tale sună altfel, tocmai pentru că, prin mulţumirea cititorilor, capătă altă semnificaţie, una care nu-ţi aparţine doar ţie.

Îţi mulţumesc!

One thought on “Scrisoare către blogger [2]

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s