Cadoul din cutia de pantofi

Tin minte, in clasa a V-a, a venit in curtea scolii un camion plin de cutii de cadouri, de la americani. Au pomenit babele de americani si la biserica, in slujbele de Duminica. Am primit toti, cate o cutie. Am gasit in cutia mea creioane colorate, carticele, o papusa, sapun, pasta de dinti, un inel din plastic, elastic de par, ciocolata, gume de mestecat si alte lucrusoare pe care, o fetita din America, le-a pus pentru mine, o alta fetita, din Moldova.

N-am sa uit, niciodata, cutia ambalata frumos, in hartie creponata, roz cu buline albastre. N-am sa uit poza celor 3 copii blonzi, de la care venea cadoul. N-am sa uit emotia cu care am rupt frumos ambalajul, ca sa nu-l stric. E atat de frumos momentul acela, cand primesti ceva, de la cineva. E tare, cum zice Cerebel intro reclama. Ce tare ar fi, zice el, ca toti sa daruiasca si sa primeasca.

Multumesc Alinei V. pentru informatia trimisa, in legatura cu cei de la Campania Shoe Box. Am afisat si bannerul pe blog, o sa va rog si pe voi sa scrieti despre campanie, ca sa afle cat mai multe lume. De asemenea, daca cunoasteti copii care au nevoie de aceste cutii, dincolo de bucuria darului, contacti Echipa Shoe Box pentru Cluj, Brasov, Bucuresti si imprejurimile acestora.

Propun, de asemenea, ca in loc sa ne intalnim doar la un suc, sa ne organizam frumos, sa facem cate o cutie-doua si sa mergem la sediul din Bucuresti, ca sa la inmanam celor de la Shoe Box, iar ca ei, mai apoi, sa le distribuie copiilor nevoiasi. Eu plec duminica din Bucuresti, dar tare mi-as dori sa particip alaturi de voi, in campania aceasta.

O facem?

Advertisements

9 thoughts on “Cadoul din cutia de pantofi

  1. E super ideea! Asta facem si noi in Galati pentru copiii sarmani. 🙂 Marti, de Sf, Nicolae vom darui copiilor cate o …cutie de pantofi frumos ambalata in care se vor gasi tot felul de minunatii.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s