Șeful meu e singur și bogat

Șeful meu e singur, de câți ani, nu știu, că nu m-a interesat niciodată, ca bărbat. Nu mă atrage, nici fizic, nici ca personalitate, nici ca om bogat, nici ca good catch. Îmi doresc, totuși, să cunoacă pe cineva, cât mai repede, că nu se mai poate cu el! Oare toți suntem așa, când suntem singuri și simțim nevoia acută de a avea pe cineva, de a iubi și a fi iubit? Pur și simplu ar accepta pe oricine ar face primul pas, chiar dacă respectiva o face cu dragă inimă sau cu mare interes. Apoi, minte de îngheață apele, tocmai ca să câștige simpatia celor din jur sau, cum spune el, să le facă geloase. Mai are impresia că toate femeile îl vor, doar că nu știu să îl abordeze, iar el, cică, e prea rușinos.

Îl mai prind bârfind cu mine, de mi se rotesc ochii ca la ruleta rusească, tocmai pentru că știu că minte, că minte într-atât de convingător, încât el chiar crede ce spune. Toate colegele mele îl plac- așa zice el. Toate îi trimit mesaje cu subînțeles, de nu mai știe săracul cum să le dezmeticească. Am vrut, zilele trecute, să-mi dau demisia, tocmai pentru aceasta atitudine a lui, dar mi-au zis fetele să-l ignor și să percep singurătatea aceasta a lui ca pe o boală. Până și eu, din spusele fetelor, îl plac. Adevărul e că, îl ador!

Pe de altă parte, cred că toți avem ceva la mansardă, când suntem singuri, în special dacă suntem singuri de o bună bucată de vreme. Nu știu dacă lipsa sexului sau a afecțiunii ne face să fim atât de insistenți, nerăbdători să fim cu cineva, încât orice asociere cu o persoană de sex opus poate fi o bună oportunitate de cuplare. Îngrozitor. Toți suntem, la un moment dat, niște orfani- a nimănui să ne iubească, neavând pe nimeni să iubim, deși credem, cu toată tăria că merităm una și avem destul de dat, din cealaltă.

Șeful meu e singur si bogat. O mai fi existând dragoste din aia, care nu se cumpără, nu se vinde?!

Advertisements

4 thoughts on “Șeful meu e singur și bogat

 1. e problematica simptomatologia individului, psihologic vorbind! de ce, pentru ca trebuie luat in calcul de la copilarie si viata petrecuta in familie pana inspre majorat si dupa aceea cum anume a fost el ca individ, recte retras, tocilar, pampalau, gogoloi, opusul toate astea evident raportat la interactiunile cu femeile, de orice gen, varsta! ca sa ai o perspectiva din care sa stii inainte a decide ceva, mergand si pe ideea asumarii unui risc dupa niste date profilate mai binisor asa!
  ce sa-ti zic, doar atat: raspunsul meu la intebarea ta finala din articol e nu!

 2. e nu iti fa griji daca esti singura eu pot fi alturi de tine ,,
  am cateva calitati cu care ma pot lauda,,,
  material stau prost
  nu am un job fix
  nu arat ca un model
  si multe multe,,, care ar ramane sa descoperi singura,,
  asa ca daca te intereseaza, da un reply sau ma rog cred ca asta si eu o sa vad

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s