Leapșă: Primul tău comentator

Mă gândeam câtă zarvă se face, în lumea unui blogger, despre primul post, primul milion de vizite, poziție, crăcănături, link-uri și m-am întrebat: –Oare cine a fost prima persoană care a lăsat comentariu pe blogul meu? Că de acolo pornește entuziasmul, nu? După ce scrii primul post, îl publici și aștepți minunea, ca pescarul la pescuit.

Sinceră să fiu, am rămas puțin surprinsă când am văzut că primul comentariu a fost de la Suzy– aveam impresia că noi două ne-am cunoscut mult timp după ce am creat eu blogul. Îi mulțumesc pentru că a fost acolo, la tăiat panglica virtuală. M-am gândit că ar fi drăguț să dregem o leapșă- sentimentul e foarte plăcut. Fără teme pe acasă, că e aproape weekend, dar dacă te-am făcut, cel puțin curios, m-aș bucura să preiei leapșa.

Pentru Suzy: cred că ai fost și prima persoană pe care am întâlnit-o personal, datorită/din cauza blogului. N-am să uit gustul prăjiturei din Piața Romană, loc pe lângă care, de fiecare dată când trec, îmi amintește de tine și K. Te pup vitaminos, suceveanca mea dragă!

14 thoughts on “Leapșă: Primul tău comentator

  1. oooook, asta chiar e o surpriza 🙂 Eu aveam impresia ca Bogdanel a fost cel care a taiat “motzul” blogului, nu stiu de ce.
    Oricum, cand mai treci prin Piata Romana, prin dreptul acelei cofetarii, poate dai un tzaaarr ca sa ne reamintim impreuna gustul prajiturelei 🙂 Te pupa Suzy! :*

  2. In topul celor 4 primi dar importanti comentatori ai mei te afli si tu. 🙂
    Primul fusese de la el,al 2 lea de la o fosta colega de facultate, al 3 lea de la Suzy si al 4 lea e la… tine!

  3. […] Grapefruits, apoi Oana au lansat o provocare fara adresa care mi-a atras atentia … “Primul comentator” … In cazul meu a fost vorba de Alexandru care mi-a facut marea surpriza de a raspunde unui post despre “cazul Mailat“. Trecuse mai putin de o luna de la debutul acestui blog, si eram in faza in care cautam o formula a acestui demers, formula pe care nu am gasit-o nici in ziua de astazi, dovada faptul ca structura acestui blog este complet diferita de ceea ce intentionasem in momentul in care am pornit la timp. Presupun ca mi-am dat seama ca nu despre mine imi doream sa scriu ci despre lumea in care mi-as dori sa traiesc, si, pe undeva, ma gandesc ca este o decizie corecta … […]

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s