Atata pace pe campul de batalie

Nu vreau sa fiu acel tip de moldovean/ roman care, fiind in strainatate, uita de unde a plecat. DAR. Sincer ma bucur ca nu mai vad emisiuni proaste la TV, vedete, talk show-uri mizerabile, politica, ieftineala pe salarii mari. Ma bucur din tot sufletul ca nu mai stiu ce li se intampla, cu cine se mai culca, cu cine se mai inseala. Mie, lipsa aceasta de informatie, imi aduce pace.

Eu n-am citit niciodata comentariile de pe site-urile de stiri online. Nu stiu- cateodata, ce e mai de proasta calitate- un articol scris cu greseli gramaticale sau mesajele lasate de toti cretinii. Unii autori isi merita cititorii. Pe de alta parte, ma amuza bloggerii care se cred jurnalisti, dar si cititorii care au impresia ca, daca citesc 2-3 randuri de abureala scrisa pentru click-uri, devin mai intelepti.

Parera mea nu e mai importanta, daca ceea ce cred sau spun nu schimba lumea. De aceea, poate, m-am axat pe un blog personal, decat pe un blog de scandal, de scurmat vedete, de pupat funduri, de scos ochi. Poate de aceea nu citesc/comentez/linkez cu anumite bloguri din aceasta categorie, desi- ca sa fim sinceri, acest lucru m-ar ajuta la pozitia din zelist, vizite, clickuri.

P.S. Daca traia Creanga in vremea noastra, Prostia Omeneasca ar fi fost cel mai voluminos roman din literatura.

Advertisements

2 thoughts on “Atata pace pe campul de batalie

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s