Freedom

“ When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us. ”

– Alexander Graham Bell

Mă bucur că sunt aici, aşa, greu cum este. M-am autoeducat, în atâtea privinţe; mi-am văzut limitele, mi-am încercat puterile. Să locuieşti singură, într-o ţară străină, e o experienţă binevenită, înainte de a te porni la drum în viaţă, ca om matur. Au trecut deja 9 luni şi nu-mi dau seama dacă ar trebui să folosesc deja sau abia, nici dacă îmi place sau nu. Oamenii, vremea, cultura… You never know, right?

Acum 4 ani, mă rătăceam cu RATB-ul prin Bucureşti– dacă îţi vine să crezi, iar acum ştiu toate oraşele de pe lângă Birmingham- din cauza interviurile la care am fost sau pentru job-uri. Am un carnet de notiţe, cu toate autobuzele de unde şi până unde. Uneori schiţez şi câte o mapă, de pe Google, ca să mă ghidez mai uşor. Iubesc autobuzele cu două nivele şi toată libertatea aceasta, înconjurată de ape.

Advertisements

4 thoughts on “Freedom

 1. Bine te gasesc. Nu-ti pune problema in niciun fel, a lui deja sau abia, fii acolo si aduna tot ce potiŞ invataminte, experienta(e) utile pe mai departe. Seara placuta sa ai si weekend linistit!

 2. mergi mai departe de a-ti incarca gandurile cu dilema iscata de cele doua adverbe de timp! concentreaza-te la tot ce tine pentru tine a fii acolo, caci nu e decat o perioada importanta in cariera ta. iar asta ultima de-am pomenit-o ti-o construiesti si sigur ca n-o vei fi uitand-o, nici cand implinita profesional iti vei aminti de primii pasi profesionali in strainatate.

 3. ce mult a trecut… parcă mai ieri plecai… deci poţi spune deja – din punctul meu de vedere, evident 🙂
  oricum, îmi amintesc de acea perioadă, pentru că în gând te-am condus la avion. şi m-am rugat să-ţi fie bine.
  carnetul tău m-a înduioşat, pentru că mi-a amintit de mama: ea a plecat la sora mea în Stockholm şi lucra la distanţa de S, aşa că avea carneţelul ei cu orarul maşinilor… ea care trăise într-o localitate mică, acum trebuia să se obişnuiască în traficul occidental. dacă ea a reuşit, sunt convinsă că tu eşti mare şefă pe acolo… 🙂
  iar mai departe nu mă îndoiesc: vei fi una dintre învingătoare.
  spor-t.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s