Tabere gratuite pentru copii cu dizabilităţi

Cu ajutorul fostelor mele colege de la Asistenţă Socială, am vrea să facem public următorul anunţ:

Se organizează tabere gratuite pentru copiii cu dizabilităti (locomotor, auz, vorbire, sindrom Down și Autism) cu care vor lucra specialisti si psihologi. Copiii trebuie să aibă între 6-16 ani, să fie scolarizati si însotiti de părinti (gratuitatea este atât pentru copil, cât si pentru părinte). Fiecare copil va primi 100 de lei si cărti. Pentru mai multe informaţii şi programări sunaţi la numărul 0737877179 sau 0737877178 – Diana Budeanu sau Irina Rădută.

Nu pot să spun că mi-aş dori ca foarte mulţi copii să profite de această posibilitate, pentru că îmi doresc să existe cât mai puţini copii bolnavi, dar sper ca cei mai nefericiţi, să aibă parte de bucurie în aceste tabere. În cazul în care cunoşti pe cineva, ajută cu informarea părinţilor. Sunt convinsă că o astfel de iniţiativă este mai mult decât binevenită pentru ei.

Advertisements

4 thoughts on “Tabere gratuite pentru copii cu dizabilităţi

  1. din nefericire este valabil doar pentru zona de sud a tarii, iar zona Moldovei, (Iasi, Suceava, Botosan), unde e bine stiut faptul ca situatia socio-economica este de departe mai slaba decat in sudul tarii, nu s-a gasit nimeni sa aduca un zambet “pe obrazul celor care plang”

  2. Eu sunt cadru didactic. As vrea sa particip la cursuri, in urma carora sa pot insoti in tabere copii cu asemenea probleme.
    Cum se procedeaza?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s