Un post neinteresant

Aceasta este introducerea- acum să trecem la cuprins.

Când am fost în Amsterdam, unul din lucrurile interesante, pe care le-am reţinut de la ghid, a fost despre cutia lor poştală. Mi-aş dori ca regula aceasta să se aplice în toate ţările dezvoltate şi subdezvoltate, în special în România şi UK.

Căsuţa poştală este prevăzută cu o înscripţionare codată prin care proprietarul informează poştaşul dacă îşi doreşte spam mail- toate pliantele şi broşurile cu scop publicitar care, în România, îţi crăcănează cutia poştală. Pe cutie este specificat DA sau NU pentru orice astfel de advertiser, iar dacă proprietarul nu doreşte să ştie despre nicio mega ofertă din oraş, nu-i pui ditamai ziarul (cum fac supermarketurile) în cutie. Îi pui doar plicurile care i se adresează personal. Atât. Simplu, civilizat, corect.

Advertisements

5 thoughts on “Un post neinteresant

  1. La noi in MD , tot as vrea sa se aplice aceasta regula. .. Insa inainte de alegeri sau de vreo oferta in magazine ne este inundata cutia postala cu diferite porcarii……

  2. La noi, daca nimeni nu deschide la interfon, le indeasa sub usa de la scara. Si cei care impart pliante de la marile supermarket-uri din oras, nu sunt postasi, ci simplii angajati care au ca scop numai impartirea acestor brosuri.

    Deci un DA sau NU la cutiile noastre postale n-ar avea niciun sens. Oricum ti le indeasa ca sa se scape de ele.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s