Scrisoare către blogger [1]

M-am gândit să îmi notez pe blog toate mesajele drăguţe pe care mi le lăsaţi în comentarii, pe mail, Facebook sau Twitter. Nu ştiu cum se face, dar le primesc exact atunci când am nevoie mai mare şi, apoi, e plăcut să citeşti gânduri frumoase, din partea unor oameni care n-au niciun interes de schimb de link-uri, de like-uri, de… Ei vor să-ţi spună doar ce cred despre tine, cea dincolo de ecran.

Zâmbesc, de fiecare dată când le citesc şi, zău! dacă aş fi un grapefruit adevărat, m-aş stoarce de fericire. Dincolo de urechi crescute de prea multe laude, toate mesajele voastre mă fac să scriu mai bine, mai sincer, mai frumos. Mă fac să mă simt mândră de mine, cu tot ce înseamnă acest blog. Mă laud, deci, cu toate laudele, ca atunci, peste ani- când n-o să mai am Facebook şi n-o să mai ştiu parola la email, să le găsesc aici, printre celelalte posturi în care am pus suflet.

Vă mulţumesc pentru cuvintele care vouă vi se par simple, iar mie îmi ating sufletul. Vă mulţumesc pentru momentul când v-aţi gândit să faceţi asta, ca pe un gest sincer. V-am vitaminizat, ca să citiţi/scrieţi mai cu poftă!

“Voiam sa iti spun cateva cuvinte pt. ca de multe ori am vrut sa scriu cate ceva si imi era sa nu par penibila sau mai stiu eu cum.

Esti un om minunat! Si , nici nu mai tin minte cand ti-am descoperit blogul, a trecut ceva timp, dar continua sa scrii pentru ca o faci foarte bine, desi tu uneori ne impartasesti doar experiente traite de tine si incerci sa ne lasi niste semne de intrebari, pentru a invata din experientele tale, sunt sigura ca sunt multi care s-au simtit de o mie de ori mai bine dupa ce au citit cateva cuvinte scrise de tine. Si uneori poti citi si pagini intregi fara sa te simti miscat.
Eu astept o carte scrisa de tine, Va fi … superba, sunt sigura!
Si inca ceva, esti asa frumoasa si … desi timpul schimba multe, sper sa ramai mereu asa si sa ne mai inveselesti si pe noi!
Eu iti trimit o imbratisare din Romania, nu din Rep, Moldova, ci din Moldova aflata de cealalta parte a Prutului si te felicit ca ai ajuns atat de departe!>:D<

P.S.: Ne mai auzim prin comentarii, e un obicei atat de prost sa nu iti spui parerile, mai ales despre niste Oameni adevarati. Te pup! “

Mihaela

“Eu as putea spune ca scrisul tau ma face pe mine sa-mi doresc sa am si eu asemenea talent. Si sa pot avea atata rabdare sa intretin un blog cum faci tu. (Intre noi fie vorba, te invidiez sincer pt asta.) Si, bineinteles, ma face sa ma simt mandra ca urmaresc un blogger care stie sa-si intretina cititorii cu evenimente placute, idei originale si sfaturi utile (oh, si btw, datorita postarii cu rusa m-ai facut sa-mi doresc sa invat si eu limba asta)”

Andreea

“Buna! Vreau sa iti zic ca te admir enorm..
Scrii genial,si iti urez succes in tot ceea ce faci.
Salutari de la Orhei (pentru ca in vacanta aici sunt) .
Sa stii ca ai admiratori si prin RM…
G’bye :hug:”

Lary

5 thoughts on “Scrisoare către blogger [1]

  1. Stii, aceasta postare a venit cand aveam si eu mai mare nevoie de ceva bun.:) Si acum zambesc si eu. Multumesc!

    P.S.: Va trebui sa incepi sa ne vinzi si niste ponturi depre telepatie. :))

  2. Buna!:)
    De mult timp vreu sa-ti spun ca esti minunata!Chiar esti!>:D:D<
    Cu drag muult iti spun ca iti doresc tot binele din lume!
    Cu drag si respect Mada!:)

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s