14 zile de iubire [1]

Vă avertizez, aceasta este o poveste incredibil de romantică şi sensibil de erotică- acea poveste de dragoste pe care orice fată o merită, măcar o dată în viaţă. Dacă mă întrebaţi de e reală, o să vă spun că, pentru voi, ceilalţi, e prea frumosă ca să fie adevărată.

Eşti frumoasă, îi spuse el, în timp ce ea, măgulită, încerca să-şi ascundă defectele trupului, zâmbind fals, pentru a masca primele riduri de expresie.
Minte dulce, gândi ea, în timp ce îi mângâia, cu vârful degetului arătător, buzele cărnoase- tremurând şi el, şi ea, sub imboldul primului sărut, amânat cu bună ştiinţă, tocmai pentru a-l face mai incitant. L-ar fi amânat zile întregi, dar ei nu aveau timp, aşa cum au cuplurile, la început de relaţie, când habar nu au de o să dureze sau nu. Ei ştiau, de la bun început, că totul o să înceapă şi o să se sfârşească repede, în doar 14 zile.

4 thoughts on “14 zile de iubire [1]

  1. misto, banuiesc ca-i un text din seria “visam de zor, ca-n realitate avem noi grija sa nu fie ca-n vis!” … cam la fel cum toate femeile ofteaza de zor cand tipa din flm isi da cu-n singur gest jos halatul de baie si ramane goala in fata lui, da’ doar 0,01% ar avea increderea de sine sa faca acelasi lucru in real life de prima data (ca deh, dupa ce-a muscat tipu’ deja nu-i mai mare lucru, da’ nici nu mai are aceeasi valoare pentru ea sau el). mda, buna intrebarea lui Philip K. Dick: Do Androids Dream of Electric Sheep?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s