Thoughts for every day [152]

She was a girl who knew how to be happy even when she was sad. And that’s important—you know.

Marilyn Monroe

Advertisements

3 thoughts on “Thoughts for every day [152]

  1. sau sa lase macar impresia aceasta celor cu care interactiona, si asta e un aspect, unii o fac pentru a deruta avand scopuri si intentii meschine, altii avand o motivatie cat se poate de buna, morala, corecta o folosesc pentru a micsora infractionalitatea (politistii si restul acestor servicii publice unde accentul cade pe incercarea ca raul sa fie cat mai mic).
    incercarea de a ascunde ce simti, atunci cand toate-ti merg rau, nu ii fac si pe ceilalti sa simta ce simti tu, deci faci un act bun de ocrotire a celorlalti.
    dar cand tu esti ok-ok si lasi impresia prin atitudine si fapte cu cei cu care interactionezi ca toate-s rele in viata ta pentru ca asta ti-e menirea prin job, inseamna ca iti faci datoria, apelezi la trucuri si minciuna asta (aplicata doar strict profesional, nu si in relatiile domestice:familie, prieteni si alte cercuri) nu te atinge interior incat sa te faca sa te indoiesti de tine, de ceilalti si de felul in care poti iesi la liman.
    in primul caz, cand toate-s rele si dai impresia ca nimeni nu s-a atins de vreun fir de par al tau si deci ai fi ok, minciunica asta te poate influenta ulterior in sens pozitiv, inducandu-ti starea asta de bine pe care o infatisezi altora, ajungand deci s-o crezi (pe minciunica); lucru ce, nu vad a fi tocmai rau, daca finalitatea sa ar fi, sa zicem, ca te-ar scoate dintr-o stare de negativism in care azusei de ceva vreme.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s