Thoughts for every day [151]

Rol dificil, dar frumos: femeia care suportă cu eleganţă o despărţire.

– Simone de Beauvoir

Advertisements

10 thoughts on “Thoughts for every day [151]

 1. Eu cred că și bărbatul și femeia dacă reușesc să facă asta au descoperit calitatea de a fi om 🙂 Majoritatea după ce se termină tot, trec la acuze și încep să te bârfească cu prietenii cum erai și ce făceai și cât de nenorocit(ă) erai și cum el/ea a încercat să facă tot ce a putut dar n-a avut cu cine, etc :))

 2. Stiu ca acum sunt total pe langa citat [nu voi comenta nimic in leg. cu el pentru ca am o experienta destul de limitata in privinta asta, singura data cand am suportat o despartire, nu am facut-o cu eleganta, dar mh, eram ”incepatoare”] . Voiam sa iti spun cateva cuvinte pt. ca de multe ori am vrut sa scriu cate ceva si imi era sa nu par penibila sau mai stiu eu cum.

  Esti un om minunat! Si , nici nu mai tin minte cand ti-am descoperit blogul, a trecut ceva timp, dar continua sa scrii pentru ca o faci foarte bine, desi tu uneori ne impartasesti doar experiente traite de tine si incerci sa ne lasi niste semne de intrebari, pentru a invata din experientele tale, sunt sigura ca sunt multi care s-au simtit de o mie de ori mai bine dupa ce au citit cateva cuvinte scrise de tine. Si uneori poti citi si pagini intregi fara sa te simti miscat.
  Eu astept o carte scrisa de tine, Va fi … superba, sunt sigura!
  Si inca ceva, esti asa frumoasa si … desi timpul schimba multe, sper sa ramai mereu asa si sa ne mai inveselesti si pe noi!
  Eu iti trimit o imbratisare din Romania, nu din Rep, Moldova, ci din Moldova aflata de cealalta parte a Prutului si te felicit ca ai ajuns atat de departe!>:D<

  P.S.: Ne mai auzim prin comentarii, e un obicei atat de prost sa nu iti spui parerile, mai ales despre niste Oameni adevarati. Te pup!

 3. părerea mea este că este, relativ simplu să trăieşti, decent, alături de cel(cea)pe care îl(o) iubeşti. este, în schimb, infinit mai greu să te desparţi civilizat de cel (cea)pe care l-ai(ai) iubit(-o)…din varii motive…
  e greu ca fiecare să nu se simtă trădat, lucru cu atât mai dureros cu cât trădarea vine de la cel pe care l-ai iubit…e şi durerea de a constata neputinţa perpetuării relaţiei…în fine, sunt mulţi factori care fac ca, persoane absolut rezonabile până atunci, să nu acţioneze haotic!
  aşa cred eu !

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s