Acasa, acasa, acasa

Momentan am 3 locuri pe care le numesc acasa: Moldova, Romania si Anglia. Astazi merg acasa-acasa. De dragul mamei am facut amar de drum, plus alte 10 ore cu autorcarul; nici nu stie, draga de ea, ca maine o sa ma stranga in brate, de n-o sa-i vina sa creada.

Grapefruits pleaca in vacanta, unde sunt cirese, visine si capsuni. Cand ma intorc, pe 17 iunie, poate reusim sa ne intalnim, mai multi, de data asta. V-am vitaminizat!

Advertisements

8 thoughts on “Acasa, acasa, acasa

  1. Mă bucur că, în drumul tău, ai plecat de-acasă, ai trecut pe-acasă, ca să ajungi … la mama! Sărută mâna mamei tale şi cu mulţumire din partea mea pentru că am o colegă de blogosferă isteaţă! Evident, blogosfera este isteaţă!

  2. 17 pică vineri. Vinerea eu nu pot garantat. Când e ultima zi când poți să ne vedem mai mulți? Eu aș putea în timpul săptămânii sau duminica. Chiar și sâmbătă seara (adică mai târziu așa….vreo ora 21) 😀 Pe tine musai trebuie să te văd. :)))

  3. Uite, iti citesc blogul de vreo 2 ani. Mi-ai devenit pe loc simpatica. si am o intrebare, am tot cautat si nu am gasit. ai postat mai demult o melodie ruseasca. in clip era o fata oarba pe care o iubea un baiat hot. imi poti spune cum se numea sau da link la ea? ps: ma bucur pentru tine!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s