Ne vedem la Piatza Romana?

Azi, 10 iunie, ora 18.00 (cand e mai racoare), Piatza Romana, la Mcdonalds- nu stiu alta zona mai accesibila, poate dupa aceea hotaram, impreuna, un alt loc unde putem sta la un suculetz de grefe.

Am creat, pe Facebook, pagina pentru eveniment. Eu o sa fiu acolo, impreuna cu cei care au anuntat deja ca vin. Pentru ceilalti, care nu pot ajunge, organizam o alta intalnire, sper doar sa mai am timp.

Abia astept sa va cunosc, in realitate, nu doar blog-facebook-twitter, iar de aici sa porneasca amicitii, link-uiala, timp placut si amintiri frumoase.

Ne vitaminizam, deci, si dincolo de tastatura. Poate sa vina oricine, nu am creat lista cu preferati, mie imi sunt toti oamenii dragi. V-am pupat!

9 thoughts on “Ne vedem la Piatza Romana?

  1. Nu am cum să ajung azi :(( Mă abonez la următoarea întâlnire încă de pe acum, numai să știu cu 2-3 zile înainte măcar căci eu mi-s tare aglomerată.

  2. 😦 eu una am vazut de pe telefon articolul, dar din pacate lucrez zilnic pana la 5 jumate la mama huciului in partea cealalta a Bucurestiului.. si chiar n-am avut cum ajunge.. Poate ne mai intalnim luni la o prajiturica ceva (ca tot e liber de la stat 😀 )

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s