Un gând [55]

Dacă un bărbat te vrea pentru sex, demonstrează-i că poate să te vrea şi pentru altceva. Ştii, omul, când caută un vin ieftin, e pentru că vrea să se îmbete. Când cumpără un vin bun, e pentru că vrea să savureze.

11 thoughts on “Un gând [55]

  1. mda … numa’ ca uiti ceva: cand ti-e sete nu savurezi. so, ca sa “te poata savura” … tre’ sa-i stingi setea initiala … important fiind sa nu i-o stingi pentru totdeauna (adica sa-i fie si maine, poimaine, etc. sete … ca sa poata apoi savura si-n zilele alea, dupa ce si-a stins setea). 😉 🙂

  2. SUPER TARE NUMAI CA FEMEILE .NU POT SA II FACA PE BARBATI SA LE VREA SI PT ALTCEVA IN AFARA DE SEX

    • de ce generalizezi? daca tu nu poti, nu poate nimeni? uite, de exemplu nu vreau sa fac sex cu Lisa Gerrard … da’ daca ea canta, eu sunt numai urechi, de gatit as gati eu si pentru tot restu’ exista masini sau se poate angaja cineva.

  3. GRESIT !!!!! O SUPER FEMEIE POATE SA FACA UN BARBAT SA O DOREASCA SI PT ALTCEVA NU NUMAI PT SEX ! O SPUN DIN EXPERIENTA .

  4. o poza f reusta care vorbeste despre prietenia dintre o tanara si un tanar[fara sex].a savura un vin bun e comparabil cu a iubi otanara care te iubeste si stie sa faca sex .na,ca am spus-o mura iin gura.autoarea poate sa ma contrazica.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s