Schimbari la varf in tenis

La sfarsitul anului 2010 am avut privilegiul de a urmari cateva lectii de tenis in confruntarile dintre titani precum finala ATP World Tour Finals de la Londra, Federer castigand cu 6-3, 3-6, 6-1 in fata numarului 1 mondial Rafa Nadal si apoi bonus doua meciuri demostrative, cate unul la fiecare dintre ei acasa.

2011 a inceput cu un alt demonstrativ la Abu Dhabi in care ia ghiciti cine a jucat finala. Bineinteles numarul 1 si 2 mondial (Nadal s-a impus cu 7-6, 7-6). In tot acest timp Novak Djokovic a castigat Cupa Davis cu echipa Serbiei.

Apoi a venit Australian Open 2011. Invangator Nole Djokovic. Turneul de 500 puncte de la Dubai. A castigat Djokovic. Apoi au urmat 2 turnee Martes Series 1000 in Statele Unite la indian Wells si Miami. Ambele castigate de Djokovic in finale contra numarului 1 mondial Rafael Nadal.

Nole s-a odihnit apoi in turneul Masters series 1000 de la Monte Carlo apoi a castigat turneul pe care il si patroneaza acasa la Belgrad. Astfel a inceput sezonul de zgura si lumea se astepta sa se incheie seria de victorii si trofee consecutive ale sarbului. Totusi nu. La Madrid si Roma dupa alte doua finale impotriva taurului spaniol a iesit invingator tot Djokovic!

Iata-l astfel la numai 405 puncte ATP distanta de numarul 1 mondial, lucru pe care si-l poate asigura prin prezenta in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros fara sa mai depinde se rezultatele celorlalti.

O lectie de tenis oferita de sarb care a ajuns la un incredibil palmares in 2011 de 37 victorii si 37 de partide! Si numaratoarea continua !

Advertisements

2 thoughts on “Schimbari la varf in tenis

  1. Ioi.. Grapefruits vorbeste de tenis 😀 Me like it! Sper ca vei arunca si tu 2,3 ocheane pe la Rolland Garros :))

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s