Nunta regală

Tot ce vreau să scriu despre nunta regală, de aici, din curtea casei, e că oamenii şi-au pus în geamuri poze cu Prinţul William şi Prinţesa Catherine Middleton, flăguleţe şi mesaje cu urări de bine. Ieri, în magazine, oamenii cumpărau pernuţe, căni, bijuterii şi alte accesorii cu cei doi, mai ceva ca ouăle în ajun de Paşte.

Sentimentul e fantastic. Numele Catherinei e pe buzele tuturor, se pare că e îndrăgită, şi nu numai de William. Mă bucur pentru prinţesă, mă bucur pentru prinţ şi le urez, din bucăţica mea de suflet englezesc, o viaţă lungă şi fericită, împreună. Fiind sărbătoarea naţională, toată lumea are liber!

Advertisements

21 thoughts on “Nunta regală

  1. Sunt superbi!!!!…se vede ca se iubesc si cred ca doar lipsa Printesei Diana le umbreste putin fericirea.

  2. hm … sunt curios cat dureaza pana apare stirea cu divortul. deobicei, cu cat mai mare fastul la nunta, cu atat mai putin rezista casnicia. sper ca (macar) de data asta sa scape amandoi cu viata …

  3. A fost extraordinara nunta si mi se pare ca ei doi se potrivesc de minune! Cred ca a fost un sentiment interesant sa fi acolo si sa vezi bucuria oamenilor.

  4. am privit si eu nunta la tv…cita populatie…cita bucurie pentru print si printesa…rochia simpla dar minunata…o nunta perfecta…si eu cred ca se potrivesc de minune…:)

  5. Un cuplu tare frumos fac cei doi. Le-am urmarit azi ceremonia nuptiala si m-am bucurat pentru ceea ce am vazut! Orizontul de optimism al englezilor in ce-i priveste pe William si Kate cred ca este mare si sper sa le mearga din plin in casnicie!

  6. hmmm … zi libera ? .. ma inteb daca vom avea si noi asa ceva , la nunta EB-ei cu … care o fi, acolo :mrgreen:

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s