CCleaner

CLEANING COMPLETE- (5.978 secs)
1976.9 MB removed

Am avut, până azi, 97 de pagini Chrome deschise. Nu mai mergea nimic. Mi-am salvat link-urile de care chiar aveam nevoie şi am şters tot, inclusiv arhiva, cu CCleaner. Nu ştiu cum de mai respira, sărăcuţu’. Trebuie să mă învăţ să nu mai deschid atâtea pagini, dar nu mă pot abţine. Mai nou, de când mă uit la Grey’s Anatomy online, mi se deschid alte 3 pagini cu publicitate, fără să-mi dau seama. Urăsc asta!

Advertisements

18 thoughts on “CCleaner

 1. Ccleaner …i swear by this ..have been using it for 5 or 6 years and i use it a few times a day..to clean memory and cache etc. its the best ! And as INTJ said Adblock plus …:-) no ads anywhere 🙂

 2. eu mai mult de 3 ferestre nu pot tine. si tot chrome folosesc. le salvez in foldere bookmark, si le vad pe cand. ma apuca toate nebuniile cand vad mai mult de 3. 😀

 3. 1. Chrome sucks for ever and ever! S-ar putea intr-un final sa apara o versiune buna, asta probabil cand om fi toti “into the Cloud”, asa ca pana atunci foloseste Firefox.
  2. De bookmark ai auzit?.. e clar ca merge incet ca iti papa toti ramii browserul.. women..
  3. Pune si tu un AdBlock si scapi de publicitare 😉
  4. Ccleaner e un utilitar foarte bun, si gratuit. Il folosesc si eu. Dar ala doar rezolva probleme, nu si cauza lor.. iar cauza, deocamdata, esti tu!
  5. Ia tot de la Piriform (creatorii ccleaner) defraggler; o sa iti mearga mai iute compu’ dupa ce rulezi utilitarul.
  6. un antivirus bun ar ajuta, gen Avira.
  7. Un filtru anti-spam ar fi bun iar, si aici ai 3 optiuni – superantispyware, spy-bot search and destroy, microsoft security essentials – toate gratuite. (eu le am toate puse). O verificare/scanare din cand in cand face multe.. iar cu o curatare ccleaner o data pe sap, inclusiv la nivel de registrii, iti pastrezi windows curat si functional mai mult timp.
  Hope this helped..
  later..

  • mai multe programe antivirus/spyware ce ruleaza simultan … e overkill. iti incetineste orice activitate la viteza melcului sanatos (ala turbat e mai rapid nitel) deoarece iti scaneaza orice fisier deschis de N ori. sa le ai instalate si sa le rulezi separat, eventual ca o scanare completa la sfarsit de saptamana e altceva.

   • suna a overkill, dar nu e.. depinde ce si cum instalezi.. am avut si UN singur utlitiar de genul care a omorat toate resursele posibile ca pe un caine comunitar turbat..
    nu de alta, dar daca era overkill, nu-mi mergea compul, disperam si dadeam uninstall.. eu chiar am nevoie de el, nu il folosesc doar pentru feisbuci si twitter :))..

 4. pentru Firefox, ca supliment la Adblock Plus, recomand si “Adblock Plus Pop-up Addon”: Adblock Plus Pop-up Addon is an Adblock Plus extension which extends the blocking functionality to pop-up windows and pop-up tabs.

 5. 1. Si eu imi chinuiesc CCleaner-ul :))
  2. Grey’s Anatomy e epic
  3. Urasc prostioarele acelea care apar cand dau “play” la un film online sau ceva 😦

 6. Mania taburilor e greu de invins 😆 Si eu am multe in Opera.. dar incerc sa nu exagerez si-n caz ca am niste linkuri care le vizitez mai rar, le trec in txt doc. Cam asa mai fac si cu linkurile imdb, uneori.. deci txt doc rulle!

  Eu nu folosesc CClener, dar folosesc TuneUp Utilities care face pe langa ce scrii tu si altele.. foarte utile.

  • in combinatie sunt imho de neinvins: ce nu face una, face cealalta aplicatie. in plus CCleaner poate fi extins cu ajutorul fisierului “winapp2.ini” … cam cum am facut eu pentru SRWare Iron in fisierul de aici

  • multe programe isi termina instalarea/actualizarea la pornirea windows-ului … deobicei dintr-un folder temporar. daca ala-i cumva “curatat” de CCleaner inainte de a apuca sa se termine (sau sa inceapa) acea activitate … ce faci? te trezesti cu un program instalat pe jumatate si cel mai probabil foarte greu de dezinstalat? optiunea respectiva (rulare la start) e ok doar cand stii sigur ca nu instalezi/actualizezi nimic …

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s