Paşte fericit!

Vă doresc o seară frumoasă alături de cei dragi vouă. Multe gânduri bune şi Lumină în suflet. Să ciocniţi un ouşor şi pentru mine şi, dacă se îndură cineva, să pape brânza de la pască- aşa cum obişnuiam să fac acasă. Nici nu ştiţi cât îmi lipseşte masa în familie!

Advertisements

22 thoughts on “Paşte fericit!

  1. Sarbatori frumoase, cu liniste, bucurii, credinta si lumina!

    In 2002, am avut cele mai triste sarbatori pascale. Eram in concediu, pe undeva prin sudul Germaniei, si nimanui nu-i pasa ca la mine in tara si in suflet era sarbatoare. Si, atunci, departe de casa, am suferit ca nu aveam cu cine sa ciocnesc un ou si sa aud urari in limba materna. Si brusc nu am mai fost impresionata de prosperitatea nemtilor, nivelul lor de trai ridicat, de masinile luxoase etc.
    Asa ca, fata draga, te inteleg ce simti!

  2. Adevarat a inviat!
    Dorul de casa te “inmoaie” azi, cand acumulezi imagini pentru amintirile de maine… Important e sa ai ochii deschisi, sufletul “acordat” pe frecventele de receptie a valorilor “lor”, memoria – cu sertarase ordonate pentru toate cele noutati…. Si sa dispui de multa sanatate! Sa aduci de acolo experienta si practici utile orientalilor…. balcanicilor… de noi… care sa ne ajute sa ne ridicam mai repede spre un nivel de civilizatie apreciat de ei, vesticii (cei infumurati si cam egoisti)…. Astea sunt urarile mele, care nu prea seamana a urari pascale, poate, doar, – a explicatie. …. sau, – a misiune diplomatica…. DA! Cred ca aici e adevarul! Sa te simti ca un ambasador. Sa ne traiesti! Grape-ambasadorul! Suna interesant!

  3. Sărbători fericite şi ţie îţi doresc ! Să ştii că tocmai am apucat să-ţi citesc câteva posturi din blog, şi-mi plac tare mult :). Pot să te bag la blogroll ?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s