Buton de Like pentru WordPress

M-au întrebat oamenii cum mi-am pus butonul de Like pentru pagina de Facebook, având în vedere faptul că, pe platforma gratuită WordPress, nu poţi să copiezi codul drept text HTML. Ştiu, pentru că m-am chinuit şi am întrebat, iar când am vrut să mă dau bătută, a apărut şi răspunsul.

Cu ajutorul lui ➡ Vlad Nastasiu, am reuşit să păcălim cumva WordPress-ul. Intraţi la el, urmaţi paşii şi bucuraţi-vă de butonaşul vostru de Like. Trebuie să ştiţi însă, link-ul nu face decât să trimită cititorul spre Pagina de Facebook, iar acolo trebuie să apese pe Like, altfel nu se poate.

Mulţumesc celor 210 persoane care au dat Like până acum, dar şi celorlalţi 20 de milioane care o să dea, de acum înainte 😆 Îi mulţumesc, bineînţeles, şi lui Vlad pentru că nu m-a lăsat baltă, dar şi pentru că a avut bunăvoinţa să scrie articolul pentru voi, toţi ceilalţi. Să vă Like-uiţi frumos!

9 thoughts on “Buton de Like pentru WordPress

  1. Deci la mine pana acu cateva zile aparea direct butonu de like. Acu nu mai apare, apare doar buton de share. Pana la urma, cum bag butonu ala de like???Am wordpress gratuit exact ca tine….

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s