A venit a doua scrisoare!!!

Declar: iubesc să fiu bloggeriţă, iubesc să fiu Grapefruits. Sunt recunoscătoare pentru toate mesajele de pe Facebook şi Mail în care voi, cei care mă citiţi, hotărâţi să scrieţi gânduri frumoase.

Azi am primit ditami plicul. Stăteam nedumerită, cine să-mi trimită mie scrisoare poştală? Dar cine să-mi trimită mie plic cu bunătăţuri tocmai aici, în Anglia? Fetita Junglei 13, îţi mulţumesc din tot sufletul- idee nu ai ce bucurie mi-ai făcut- primul meu cadou de Paşte. Numai să mă fi văzut ce ţopăiam prin casă, strigând eiiii-eiiii!!! 

Maimuţoaia cu păr verde o să stea pe raftul din din colţul care mă inspiră, ca să îmi amintească mereu de tine. Răţuşca-lumânare nu ştiu dacă o să mă îndur cândva să o aprind, dar îmi luminează deja faţa. Nu am mai primit altă scrisoare de la tine, aş fi anunţat, aşa cum am promis că o să fac şi regret că s-a pierdut undeva pe drum 😦

12 thoughts on “A venit a doua scrisoare!!!

 1. Şi eu sunt de părere că scrisorile nu o să-şi piardă din farmec niciodată. Din când în când mai trimit şi eu scrisori sau pachete pentru că ştiu cât de fain îi să primeşti aşa ceva.

  • acum vad ca am acelasi comment ca si zozo. Rescriu: foarte frumos gestul. Si eu, daca si fost in locul tau, cred ca “ţopăiam prin casă” de bucurie. 🙂

 2. >:D<
  La cealalta scrisoare nu scrisesem adresa la expeditor,n-am trimis-o imediat,pentru ca stiam ca o astepti,ci am trimis-o in timpul sarbatorilor de iarna pe stil vechi.Imi pare rau ca nu ai primit-o.
  Cadourile le-am trimis exact pentru a-ti lumina fata si ma bucur ca au facut-o.
  Sa fii sanatoasa Grape!

  • Uhh, sunt aşa de curioasă ce mi-ai scris 😦 Îmi pare rău că n-am primit-o şi pe prima.
   Azi însă, când am văzut plicul tău, cu bule de spart, şi jucăriile, şi scrisorica… nu mai puteam de fericire, am sărit în gât la fishuc (el mi-a adus plicul) şi nu înţelegeam ce şi cum, îmi era chiar frică să desfac plicul.

   Te pup dulce şi te iubeeeeeeeeesc FJ13!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s