Ploaia şi Anglia

Vă amintiţi când vă spuneam, înainte de a veni în Anglia, că o să îmi fie trist şi lehamite de ploile din aici? Dar nici că o să spun că e bine, frumos, soare şi nu plouă, că mi-e frică să nu se întoarcă împotriva mea, cum spune vorba aia: –nu zi hop, până n-ai sărit.

Adevărul e că, în cele 4 luni de când sunt aici, a plouat de maxim 10 ori- ploi scurte, necesare, la urma-urmei. Sunt tare curioasă cum o să fie în perioada următoare, în special în sezonul de vară.

Advertisements

8 thoughts on “Ploaia şi Anglia

  1. O prietenă care s-a întors săptămâna trecută din Irlanda spunea că ploua din 5 în 5 minute dar puteai sta lejer fără umbrelă. Nu aveai timp să te faci ciuciulete iar până începe ploaia următoare erai uscat. :))

  2. Irlanda e cu adevarat gravă. Anglia, cel puțin în partea de sud este perfectă din punctul de vedere al vremii. Câteodată înnorat, dar cam atât. Media temperaturilor mult mai faină decât în țară cu ploi mult mai calme 🙂

    • Vreau să stau pentru totdeauna aici- să mă mut cu totul. Sunt de 5 luni aici, pentru un nou început. Am făcut nişte cursuri, iar din toamnă vreau să mă înscriu la altele…

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s