Ce înseamnă?

De câteva săptămâni visez că sunt ba însărcinată, ba că am născut, ba că trebuie să nasc, ba că am un copil frumuşel. Nu mă gândesc la asta şi nici nu-mi doresc, momentan, să am un bebe şi nu-mi explic de ce subconştientul meu preferă să se joace cu burtica sau cu mânuţe pufoase şi grăsuţe.

Legat de vis, cunoaşte careva din voi ce semnifică? Aşa, la modul general, ţigănesc, băbesc, astral şi personal.

Advertisements

14 thoughts on “Ce înseamnă?

 1. Eu știam ceva de genul că dacă visezi o persoană gravidă e semn rău pentru acea persoană (dacă o cunoști) și pentru tine dacă nu o cunoști. Asta e varianta de la „babe”.

  Copilul mic înseamnă ceea ce face. Dacă plânge e semn rău, dacă râde e semn bun.

  Și am găsit ceva interesant pe net:
  http://www.interpretarevise.net/gravida.html
  Cică ar fi fericire în dragoste la tinere dacă se visează gravide. 😀

  Eu merg pe partea psihologică și zic că subconștientul tău te trădează și vrea copii. Sau te gândești mult la nepoțica ta și proiectezi visul asupra ta. Poate te gândești mult la mersul acasă, ce să îi iei de botez, chestii de genul. 🙂

 2. mama cand visa copil mic, ori se imbolnavea, ori avea zile proaste, sau grele…cred ca inseamna si griji…asta e pe stil babesc, uita’te si pe net sa vezi ce spune…dar mai mult e un fel de joc de-al subconstientului…cine stie la ce articole te-ai uitat…sau mna probabil cumva ti s-a activat instinctul matern:)

 3. Şi eu mă visez des gravidă :-s Încă n-am descoperit ce înseamnă. Cert e că n-am făcut copii şi nici nu-mi doresc prea curând 😀

 4. Pentru mine cosmarul complet inseamna gravida + rochie de mireasa urata + singura la altar :-< mda, stiu, imaginatie bogata, dar nu puteti sa spuneti ca nu ar fi cu adevarat ceva ingrozitor!

 5. Daca ai visat de trei ori la fel, inseamna ca este semn de la Dumnezeu – parintele Cleopa explica in cartea “Despre vise si vedenii” ca valoarea profetica a unui vis, pentru cineva care nu are darul clarvederii sau al proorociei – adica oameni ca tine si ca mine – este data de a visa de 3 ori acel vis exact la fel. Apoi, mai conteaza si daca te simti bine dupa vis sau daca esti ingrijorata.
  Depinde si daca ai un iubit. Daca ai, inseamna ca iti doresti mai mult de la relatie, emotional, dar nu te lasi, dpdv rational, sa iti dai voie sa simti. Daca nu ai un iubit, atunci poate e o idee buna sa te apuci sa ai grija de copii mici – ex: sa faci voluntariat la o gradinita cateva ore pe saptamana; sa te duci intr-un azil de copii orfani; sa vizitezi copii bolnavi de SIDA. Daca simti in sufletul tau o chemare in acest sens, nu o ignora. Ai multe de invatat de la copii.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s