N-am timp

Nu suport lucrurile superficiale, când e vorba de ceva serios. Eu nu stau să mă frământ pentru superficialitatea altora, nici chiar atunci când mă împlică pe mine- am lucruri mai importante de făcut. Viaţa e pe atât de complicată pe cât ţi-o faci tu, iar când lucrurile ar trebui să fie simple şi frumoase, nu văd de ce trebuie să fac spume la gură doar pentru că alţii le complică. Înainte poate aş fi făcut-o, acum… nu am timp.

Advertisements

6 thoughts on “N-am timp

 1. Superficialitatea multora este unul dintre lucrurile care ma intristeaza…
  Nu am timp, pastrez concluziile pentru mine si merg mai departe.
  Imi doresc sa avem cu totii mai mult timp sa ne bucuram de ceea ce este frumos! 😀

 2. Apreciez lucrul ca, cel putin la nivel declarativ, arati o lipsa de chef pentru superficialitatea omniprezenta in societatea actuala. Intrebarea mea este ce faci daca, printr-o perversitate a destinului, trebuie sa imparti biroul cu o persoana superficiala sau, mai rau, sa trebuiasca sa dai cu subsemnatul unui sef superficial si fara esenta care complica lucrurile din placere?
  Mi-ar placea sa aud ca le semnalezi, verbal sau comportamental, lipsa ta de chef sau senzatia de voma pe care ti-o provoaca. Din pacate nu stiu daca vre-unul dintre cei care vor da cu ochii peste cele scrise aici au puterea asta de caracter si curajul de a interactiona, fara pic de abtinere, cu cei mai sus-mentionati

  • Îţi dau un exemplu de la ultimul loc de muncă- supervizoarei îi plăcea să o facă pe autoritara, uneori chiar fără motiv- stresându-ne. M-am dus la şef şi i-am spus că vreau să îmi dau demisia pentru că nu pot să lucrez sub presiunea unui om care ar trebui să mă ajute la muncă, nu să mă facă să renunţ.
   Ştii ce am primit drept răspuns? O mărire de salariu şi o avansare în post. Nu mi-ar fi fost frică să plec- oameni suntem cu toţi şi-mi place să fiu tratată uman- cu respect şi înţelegere.
   Dacă nu ne-ar fi frică, am putea realiza mult mai multe.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s