Fii fericit în sinea ta

1. I-aş cumpăra celei mai bune prietene o floarea de vazon- una simplă, drăguţă care s-o facă să zâmbească, aşa cum mă face şi ea pe mine, în momentele urâte. Bărbaţii îşi fac mereu cinste cu bere sau cu bilete la meci; fetele se invită la cumpărături, eventual îşi împrumută nişte haine, dar mai rar fac un gest material. Ele aşteaptă ca bărbaţii din viaţa lor să facă astfel de lucruri, iar când aceştia nu le fac, plâng pe umărul prietenei. Urât, nu?

2. Aş citi întinsă pe o saltea gonflabilă, în timp ce vârful degetelor de la picioare s-ar gâdila de apă. Ochiul stâng ar sta chiorâş din cauza razelor de soare. Dacă aş sta la bloc, m-aş bronza pe acoperiş. Mi-aş face o limonadă dulce- acrişoară şi ceva hand-made, drept accesoriu. I-aş lasă mamei un bileţel drăguţ pe frigider. Aş dona măcar câte un leu pentru cineva pentru care un leu face diferenţa dintre viaţă şi moarte, ca să nu trăiesc degeaba.

Advertisements

4 thoughts on “Fii fericit în sinea ta

  1. La punctul 2 as face asa:As sta pe bloc(era sa scriu blog) cu o bere rece ,intins ca un sarpe la soare ,cu niste muzica buna ascultata la casti jucandu ma cu gandurile mele.:D

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s