BUG Mafia Blogger

Am o problemă. Nu una personală, ci o problemă care ar trebui să fie a altora. Nu pot să înţeleg de ce oamenilor le place să citească bloggeri care înjură şi nu înjură doar aşa, pentru că li se pare mai interesant, mai realist, mai puţin cenzurat, ci te înjură şi pe tine, cel care citeşti- fiinţă făcută la nimereală, probabil din greşeală, în timp ce el a fost proiectat exact cu acest scop, să îşi bată joc de tine.

Unora li se pare comic, hilar chiar, când o scriitură din asta se crede un fel de BUG Mafia Blogger şi crede că, tastând 2-3 cuvinte vulgare, în care te înjură şi pe tine, şi pe ai tăi, credinţa şi valorile tale, el devine instantaneu mai bun, mai presus de orice fiinţă umană, de parcă ar fi cine ştie ce extraterestru- plin de inteligenţă şi viaţă frumoasă.

Eu nu vreau să citesc frustrările altora, oricât de realiste ar părea. Eu NU VREAU să citesc un blogger care înjură toate femeile, doar pentru că el a avut experienţe urâte cu toate femeile din viaţa lui, inclusiv cu maică-sa. Eu NU VREAU să citesc bloggeri care mă cred, pe mine, ca cititor, prea prost ca să îi înţeleg ironia din posturile în care scuipă pe tine, iar la sfârşit zice că e pamflet.

Şi sunt citiţi, altfel nu-mi explic poziţia din Zelist şi numărul de vizitatori, dar nu-mi pot să-mi explic de ce un număr atât de mare de oameni preferă să citească astfel de lucruri? Chiar trebuie să le spună cineva ce viaţă de rahat au, ca să se simtă mai bine? Sunt convinsă că, în timp ce scrie, BUG Mafia Blogger râde şi se amuză- convins fiind de succesul postului, dar de ce?

Advertisements

11 thoughts on “BUG Mafia Blogger

 1. Cei care ii viziteaza sunt acei oameni numiti pupincuristi ,care nu le comenteaza pentru ca le agreeaza stilul ci pur si simplu pentru a impresiona marele “artist” ce se afla dincolo de monitor iar daca artistul injura e firesc sa o faca si el si nu neaparat pentru ca vrea ci pentru ca vai, trebuie! 🙂
  Prostul la prost trage ,la fel si agramatii si pupincuristii. Atat in offline cat si in online!

 2. simplu: el, omul cu înjurătura, găseşte ecou în omul de dincolo de ecran. căci omul de dincolo de ecran vrea să treacă de delicat, dar se ştie … altfel (era un animal potrivit, dar nu-i mai ştiu numele… :-)) şi se caută în ceea ce scriu aceşti omuleţi.
  dar să-ţi mai spun ceva: eu înjuram şi făceam ca toate alea în vorbe, dintr-o nebunie şi o atitudine de protesc. dacă m-ai fi cunoscut într-o vreme, ţi-ai fi întors privirea de la mine. nu ştiu ce mi-a trecut mie prin cap să pun la bătaie renunţarea la vorbe urâte cu împlinirea unui vis. şi visul s-a împlinit, deşi era imposibil.
  ce crezi că am făcut? pentru că nu puteam să renunţ la vorbe urâte, pentru că nu puteam să mă ţin de promisiunea că voi spune doar 10 pe zi… (ca fumătorii care se mint că renunţă dacă reduc!)… am tăcut. da, am zis aşa: voi mai vorbi doar dacă spun cuvinte frumoase. am tăcut o lună. a fost chinuitor. a fost teribil – în contextul în care eu vorbesc şi-n somn, de îndrăgostită ce sunt de cuvinte. aşa că …
  până la urmă m-am cuminţit, de dor de vorbit.
  am povestit toate astea pentru a spune ce cred eu cu privire la bloggerii care vorbesc urât: doar că n-au întâlnit o minune care să le arate frumuseţea vieţii care foloseşte cuvinte frumoase…
  din nefericire pentru ei; şi din nefericire pentru cei care-i iau de … guru…
  zile frumoase, cuvânt frumos!

 3. Eu am o problema cu cei care isi aduc pe blog viata intima, si cand zic intima ma refer clar la partea legata de sex, in toate formele lui, cu mentiunea ca exista bloggeri care o fac destul de bine, in sensul ca nu e nimic vulgar sau porno acolo, ci chiar sexy, pasional, incitant, dar cei la care ma refer eu o fac in cea mai scarboasa si vulgara si dizgratioasa maniera posibila.
  Citesc, ma minunez, nu-s genul de om care te trage de maneca pentru ca esti prost, dar zau ca imi lasa un sentiment tare nasol.
  Cat despre blogurile la care te referi tu… nu am prea dat de exemplare dintr-astea, decat foarte rar si… da, sa stii ca aveau multi comentatori si oameni care ii apreciau [???].

  • Aia care isi expun viata intima legat de sex 20% e adevar , iar 80% este fabulatie. Defapt fanteziaza pe propriul blog despre cum ar vrea ei sa fie viata sexuala. Dupa cum ziceam, mai sunt unii care viseaza ca bat in stanga si in dreapta, ca sunt duri si rai, si defapt se descarca doar prin scris.

   • Nici nu-ti recomand sa-l citesti. Am vrut doar sa vad de ce il citeste lumea. M-am convins. E plin de misogini la el pe blog si de… “oameni de cultura” . Iar daca nu esti de acord cu punctul lui de vedere… esti prost, esti incult, esti orice.

 4. Nici eu nu citesc asa ceva. De ce? Pentru ca asa sunt ei, astfel se cred importanti…asta e reteta lor 🙂

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s