Ieftin

Mi se pare atât de urât când o femeie recunoaşte, în faţa unuia sau a mai multor bărbaţi că este singură sau, şi mai rău, că relaţia în care este nu e una tocmai serioasă. Mi se pare invitaţie ieftino-subtilă în patul ei, în special când nici măcar nu este întrebată direct sau cu vreun interes. Dacă se mai şi hlizeşte când se laudă…

Advertisements

15 thoughts on “Ieftin

 1. Mie nu mi se pare chiar atat de rau, sincera sa fiu… daca nu sunt fericita, nu e un motiv de jena! Nu inseamna ca fac vreo invitatie altcuiva doar pentru ca eu am o perioada mai proasta. Mi se pare chiar destul de curajos din partea unei femei sa reuseasca sa admita ca se simte singura sau ca are nevoie de mai mult. 😀

  • Sa nu scapi craticioara din mana , fii atenta la ce se vorbeste , lasa barbatii , ca nu despre ei e vorba … Sa nu darami aragazu’ .

 2. De ce n-ar recunoaste? Bravo ei ca nu se lasa ingradita de prejudecati invechite, ca pana la urma, traim in anul 2011 nu in urma cu 2 secole… Daca e fericita asa cum e si daca asta isi doreste intr-o anumita perioada a vietii ei, de ce sa-i fie rusine? Ar fi culmea sa ne intereseze de fiecare data parerea celor din jur(care, de multe ori, e depasita). Viata ta e a ta si atat.

 3. nu mi se pare grape, poate ca tu acum ai in minte un exemplu urat, dar nu vad ce e gresit in a recunoaste in fata unor barbati ca esti singura, chiar daca nu te intreaba.
  Te intereseaza un barbat si subtil il lasi sa inteleaga asta… poate fi ieftin daca femeia e proasta, poate fi romantic daca stie sa se faca dorita.

 4. M-ai bagat in ceata :)) Eu sunt singur si caut exclusiv doar fete singure ( desi doar de fete cu iubiti dau…asa noroc am :)) ). Nu pot sa ma atasez de o fata atat timp cat are pe altcineva (chair daca doar eu cred asta). Nu pricep legatura dintre a fi singur si a fi usuratic (“Mi se pare invitaţie ieftino-subtilă în patul ei”).

  P.S.: Nu inteleg de ce femeile isi ascund varsta si mint in legatura cu multe chestii un barbat. Daca mai minti si de faptul ca esti singura pentru mine nu reprezinta decat o persoana nesigura pe ea (deci o persoana slaba ).

 5. eu ma abtineam sa cred astfel de lucruri cand auzeam o fata ca vorbeste despre ea ca este singura,dar cand stau si ma gandesc si eu as spune la o fata ca sunt singur doar daca m-ar interesa ca ea sa stie asta,sa se simta libera ca sa “se bage in seama cu mine”

 6. Am încercat, cred eu, să cuprin exact contexul în care mi se pare ieftin. De altfel e normal şi ţine de confidenţialitatea fiecăruia ce destăinuie şi ce nu, dar eu m-am referit la acele situaţii când femeie admite acest lucru numai ca să atrăgă atenţia.

  Mai sunt cazuri în care îi place de un bărbat, dar are prietene şi, ca să nu se simtă vinovată, invocă motivul că relaţia oricum scârţâie-astfel încât să îi facă celuilalt calea mai uşoară spre cucerire.

  La asta m-am referit!

 7. m-am ciocnit si eu de o asemenea situatie si nu odata, mi se pare si mie o metoda destul de ieftina sa atragi atentia cuiva. numai compatimire poti primi in urma aceste dezvaluiri.

 8. probabil ca te referi la ceva observat pe alte taramuri… acolo fidelitatea nu are mare pret, iar relatiile “open” sunt ceva absolut normal. In viziunea lor, noi suntem incuiatii.

 9. mda, si daca ai curajul sa recunosti deschis ca esti singura si nu iti place singura :d ce e rau in asta ? :d baietii voua va place singuriiii???? :)) da sigur ca va place 😉

 10. Asta e pentru ca tu crezi ca a fi singura e ceva umilitor. E interesant. Spre exemplu, in Suedia, in Belgia si mai ales in Dublin, nu e deloc umilitor. Ma intreb cum e in UK. Poate ca e o idee buna sa nu aducem mentalitatea romaneasca intr-o alta cultura. Daca schimbam tara, nu se cuvine sa ne schimbam si atitudinea si comportamentul?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s