Pot (vor) bloggerii noştri să fie mai buni?

Azi s-a sărbătorit Red Nose Day– organizaţie umanitară fondată în Anglia în 1985. Sărbătoarea urmăreşte strângerea de fonduri pentru anumite cauze- To something funny for money.

-Ok, mi-am zis azi, în timp ce aruncam bănuţii în cutia de donaţii, bloggerii noştri pot să facă mai mult de atât. Sincer, sunt convinsă, toate posturile umanitare care au fost scrise ar putea să aibă un succes şi mai mare dacă n-ar rămâne decât la fază de online.

Oamenii sunt comozi. Oamenilor nu le este greu să arunce 5 bani sau un leu unui cerşetor de pe stradă, le stau în cale? le aruncă un bănuţ. Poveştile copiilor despre care foarte bine ştim, oricât de mult ne impresionează şi oricât de mult am vrea să îi ajutăm- n-o facem pentru că mulţi din noi suntem COMOZI în a ne duce la bancă, chiar dacă avem una la colţul blocului.

CRED, din toată inima, că românul încă se teme de bănci, de conturi, de formulare şi, de aceea, chiar dacă are de unde dona (mă refer la oamenii obişnuiţi, fără secretare, fără cashcard), n-o face din această comoditate şi frică de seriozitatea unei tranzacţii.

DE ACEEA, bloggerii noştri pot face mai mult, chiar şi atunci când se duc la Blogmeet, la Tweetmeet, Facebookmeet- să facă donaţia accesibilă, nu doar la un click distanţă, ci faţă în faţă cu oamenii care, cel mai probabil, nici nu citesc bloguri.

În loc de free hugs, am putea strânge bloggeri care, la rândul lor, ar putea strânge bănuţi pentru copiii care au nevoie. Do something funny for money! Do more… Aţi fi umiţi câte mâni se apleacă spre cutia de donaţii, când doar o altă mână face primul pas.

Advertisements

One thought on “Pot (vor) bloggerii noştri să fie mai buni?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s