Boys are great!

Zilele trecute m-am simţit ca în şcoala generală, când aveam doar prieteni băieţi, iar acasă aveam alţi 3 fraţi, la care veneau alţi băieţi, prieteni de ai lor. Băieţii prieteni sunt altfel. Ei nu pierd o zi smiorcăindu-se,  sunt dispuşi să îţi asculte problemele doar dacă vrei o soluţie- altfel, ei au alte lucruri mai importante de făcut, de exemplu- să nu-şi facă probleme.

Asta mi-a plăcut întotdeauna. Dacă vor să se ducă la pescuit şi n-au undiţe, se duc- cel puţin fac o baie, beau o bere. Lor nu le pasă cum se îmbracă, atâta timp cât ştiu că oricum o se distreze. Menţionez însă, e o diferenţă între bărbaţii-prieteni şi bărbaţii-iubiţi. Se întâmplă, uneori, să te simţi mai în largul tău cu prima categorie, decât cu a doua şi nu se poate să fii la fel de prietenă cu iubitul, aşa cum eşti cu amicul.

Când simţi că trebuie să urăşti toţi bărbaţii, nu trebuie să îi excluzi pe cei care pot fi mai mult de atât. Cu prietenii nu trebuie nici să te plângi, nici să fii tristă, nici supărată, nici plictisită. Lor, dacă le e foame- mânăncă, ce-o fi, iar “ce-o fi”-ul ăsta e grozav. Imaginaţi-vă cum e când sunt de naţionalităţi diferite, culturi diferite, accente diferite, culori şi limbi diferite. Aici am învăţat că, nimeni nu te înţelege mai bine, decât cei care sunt în aceeaşi situaţie ca tine.

Am mâncat pizza elementară, la o liră, spre disperarea italianului, şi am băut ceai cu lapte. Dacă am mai fi aşteptat autobuzul mai mult de o oră, sunt sigură că ar fi renunţat la banii de ţigări, poate chiar şi la fumat, numai ca să îmi plătească taxiul şi să scape şi de mine, şi de frigul englezesc. Boys are great!

Advertisements

6 thoughts on “Boys are great!

  1. si totusi unii nu cred ca un el si o ea pot fi doar prieteni si atat….adica mereu exista ceva mai mult decat prietenie..macar unul dintre cei doi simte si atractie de tipul + – 😛

  2. In principiu, e foarte corect. Dar, as vrea sa aud de la fete, chiar sunt curios: daca pritenilor le acceptati toate nebuniile si tampeniile si traiul aparent dezlanat, dar oarecum fermecator, nu-i asa ca iubitului nu ii tolerati astefel de comportamente? sau nu prea va convin?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s